Leanne
Fanka BB :)
Hej, czy Ty to Ty ?ja normalnie dostawałam okres na duphastonie jak coś. On ma naprawde niewielkie ilości pregesteronu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, czy Ty to Ty ?ja normalnie dostawałam okres na duphastonie jak coś. On ma naprawde niewielkie ilości pregesteronu
nje nie, progesteron i estriadol. jutro lekrz i za tydzień transferW sensie na betę?![]()
Hej, tak, ja to ja, ta sama co ta stara, założycielka tego wątkuHej, czy Ty to Ty ?
![]()
Hej, tak, ja to ja, ta sama co ta stara, założycielka tego wątku![]()
Tak, i skasowałam, ale zaraz potem udał mi się transfer, więc chciałam po tych 5 latach starań jednak dać znaćcieżarówka jak się domyslam, i gdzieś mi migneło, natomiast nie bylam pewna, bo pisalas ze kasujesz definitywnie konto
Ogromnie Ci gratuluje![]()
Gratuluje ze sie udaloTak, i skasowałam, ale zaraz potem udał mi się transfer, więc chciałam po tych 5 latach starań jednak dać znaćwięc wróciłam. Co i Ciebie?
Będą widoczne pęcherzyki i jakiej są wielkości i na tej podstawie lekarz pewnie powie Ci mniej wiecej ile bedzie sie nadawało.Myślicie że jutro na monitoringu będzie już widać ile jest jajek i czy rokują?...
Powiem wam że teraz mam dwa dni urlopu i tak mi dobrze w domu że nie mogę się "doczekać" macierzyńskiego![]()
Dzisiaj 7, wizyta jutro rano. Coraz częściej zaczynam o tym myslec dziś...Będą widoczne pęcherzyki i jakiej są wielkości i na tej podstawie lekarz pewnie powie Ci mniej wiecej ile bedzie sie nadawało.
Bo to zależy jak rosną, czasem te wielkości sa rozne ( i juz od razu widac ze cześć jest ok, a cześć np wolniej rośnie i mogą byc niedojrzale) a czasem moze byc jeden dominujący z ktorego powstanie torbiel potem, czasem rosną w miarę równo.
Usg wszystko pokaże
Po 1 wizycie moze tez ewentualnie zmodyfikować dawki leków.
Ktory to dzien Twojej stymulacji?