reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

31.03 - Wizyta kwalifikacyjna w klinice @Olka1987, wszystkie rece na poklad i trzymamy kciuki za pospisanie papierow dzis 😍😍❤️ Niech właśnie w dniu dzisiejszym rozpocznie sie wasza droga o dzidziusia, to maly krok, ale jak ważny 😍 Liczę ze dostaniecie dzis pelby plan leczenia, leki i zaczniecie działać 😍😍❤️🤞🤞🤞

1.04 - monitoring @PgP
1.04 - Wizyta przed transferem @JestemMama!
03.04 - Badania @mariposa_
07 04 - Transfer @JestemMama!
07.04 - Wizyta w klinice @laura_palmer
09.04 - Wizyta kwalifikacyjna @mariposa
04.05 - wizyta w klinice @fckathy

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

Myślicie że jutro na monitoringu będzie już widać ile jest jajek i czy rokują?...
Powiem wam że teraz mam dwa dni urlopu i tak mi dobrze w domu że nie mogę się "doczekać" macierzyńskiego 😂😂😂🫢

Myślicie że jutro na monitoringu będzie już widać ile jest jajek i czy rokują?...
Powiem wam że teraz mam dwa dni urlopu i tak mi dobrze w domu że nie mogę się "doczekać" macierzyńskiego 😂😂😂🫢
Będą widoczne pęcherzyki i jakiej są wielkości i na tej podstawie lekarz pewnie powie Ci mniej wiecej ile bedzie sie nadawało.
Bo to zależy jak rosną, czasem te wielkości sa rozne ( i juz od razu widac ze cześć jest ok, a cześć np wolniej rośnie i mogą byc niedojrzale) a czasem moze byc jeden dominujący z ktorego powstanie torbiel potem, czasem rosną w miarę równo.
Usg wszystko pokaże :)
Po 1 wizycie moze tez ewentualnie zmodyfikować dawki leków.
Ktory to dzien Twojej stymulacji?

reklama
Będą widoczne pęcherzyki i jakiej są wielkości i na tej podstawie lekarz pewnie powie Ci mniej wiecej ile bedzie sie nadawało.
Bo to zależy jak rosną, czasem te wielkości sa rozne ( i juz od razu widac ze cześć jest ok, a cześć np wolniej rośnie i mogą byc niedojrzale) a czasem moze byc jeden dominujący z ktorego powstanie torbiel potem, czasem rosną w miarę równo.
Usg wszystko pokaże :)
Po 1 wizycie moze tez ewentualnie zmodyfikować dawki leków.
Ktory to dzien Twojej stymulacji?
Dzisiaj 7, wizyta jutro rano. Coraz częściej zaczynam o tym myslec dziś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry