• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

mam to samo z estrofemem 🫣 zawsze brałam 6-14-22... wczoraj zgłupiałam 🫣🫣🫣 Ale wzięłam według nowego czasu 🫣 Godzina nie robi różnicy, co innego gdyby to było z 5 godzin.... Bojku moja wizyta coraz bliżej i zaczynam mieć delikatnego stresa, jak bym to pierwszy raz przechodziła... a przecież wiem juz co sie z czym je... 🫣🫣 Ale ten stres, a zarazem ekscytacja jest za kazdym razem, towarzyszy mi. przy każdej wizycie 🫣 Nie mogę uwierzyć ze to się dzieje, ze juz za tydzień będę się stresować transferem, bo przewiduje go na wtorek 🫣 Ze jeszcze tylko tydzień i moj kropek będzie zemną 😍😍😍😍
Będzie będzie, tydzien szybko Ci zleci :)

reklama
mam to samo z estrofemem 🫣 zawsze brałam 6-14-22... wczoraj zgłupiałam 🫣🫣🫣 Ale wzięłam według nowego czasu 🫣 Godzina nie robi różnicy, co innego gdyby to było z 5 godzin.... Bojku moja wizyta coraz bliżej i zaczynam mieć delikatnego stresa, jak bym to pierwszy raz przechodziła... a przecież wiem juz co sie z czym je... 🫣🫣 Ale ten stres, a zarazem ekscytacja jest za kazdym razem, towarzyszy mi. przy każdej wizycie 🫣 Nie mogę uwierzyć ze to się dzieje, ze juz za tydzień będę się stresować transferem, bo przewiduje go na wtorek 🫣 Ze jeszcze tylko tydzień i moj kropek będzie zemną 😍😍😍😍
Super że to już tak blisko!
Mysle że ten stres nigdy ni mija, nawet przy kolejnej i kolejnej wizycie. Trzymam kciuki żeby szybko ci minął ten tydzień :)

Ja chyba okres dostaje... do wczoraj brałam esteofem i duphaston a dzisiaj juz takie obfite plamienie plus bol brzucha ... mam wrażenie ze jutro okres bedzie.. cos wczesnie bardzo

chyba nie powinnas dostać biorąc dupastion... dziwne, dziwne... ja jutro ide na krew i zaczynam sie stresować... brzuch mnie od samego rana boli
Wczoraj wzięłam ostatni raz. Bo przez ostatnie 5 dni brałam tylko duphaston i tylko 1 estrofem. A spodziewałam sie ze dostane jakies 5-7 dni po odstawieniu. Chyba ze to tylko tak powoli sie złuszcza to endometrium a okres oelny jednak później przyjdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry