Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, ja przyjmowałam Menopur w obydwu stymulacjach.CY ktoś z was przyjmował Menopur i mógłby mi podpowiedzieć?
Czy też dostałaś jedno opakowanie i miałaś z niego korzystać przez kilka dni? Bo ja dostałam jedno opakowanie, tam ten roztwór i trzymam to w lodówce. Powiedzieli że po rozcieńczeniu nie muszę trzymać w lodówce. Mam brać od jutra do wtorku. Chat gpt powiedział że rozteow należy zużyć do 30 minut po rozróbieniu i teraz świruje... Jutro mam gości więc chciałam ten roztwór zrobić sobie wcześniej i o odpowiedniej godzinie dyskretnie podać. Ale teraz już zglupiałam...ale oboje z mężem zrozumieliśmy położna która nam opisywała co robić tak samo.Hej, ja przyjmowałam Menopur w obydwu stymulacjach.
super wynik, moj synek jesy 5ab, ogolnie dzis mam dola.... jestem po kontroli laryngologicznej z synkiem i okazało się że jest gorzej niz było, ma ostre zapalenie w uszachMy dostaliśmy dziś info, że mamy dwa zarodki AA i AB. W kwietniu, w następnym cyklu będziemy podchodzić do transferu.
ja bralam przy 2 stymulacjachCY ktoś z was przyjmował Menopur i mógłby mi podpowiedzieć?
Ja przyjmowalamCY ktoś z was przyjmował Menopur i mógłby mi podpowiedzieć?
U mojej córki to samo. Brala na poczatku chyba przez miesiac leki na odkurzenie migdałków a ba kontrolnej wizycie okazalo sie ze zabieg na pewno bedzie potrzebny . Teraz nadal ma leki i pod koniec kwietnia do kontroli idziemy. I wyszlo ze na jedno ucho słyszy tak jakby miała zatkanesuper wynik, moj synek jesy 5ab, ogolnie dzis mam dola.... jestem po kontroli laryngologicznej z synkiem i okazało się że jest gorzej niz było, ma ostre zapalenie w uszachdostaliśmy leki i jak to nie pomoże to czeka nas zabieg
i weź tu bez nerwow i stresu podejdź do transferu jak takie informacje dożyjesz
w wakacje czeka nas zabieg wycięcia migdałów, a dzis Pani dr. powiedziała ze jak te leki co dzis dala nie pomoga to szybciej sie spotkamy na uszach niż migdałach
![]()
Ja nie pamietam ile opakowan mialam bo to bylo dawno, ale na pewno korzystałam z tego przez jakis czas. A na ulotce nie jest napisane ile mozna trzymać ?Czy też dostałaś jedno opakowanie i miałaś z niego korzystać przez kilka dni? Bo ja dostałam jedno opakowanie, tam ten roztwór i trzymam to w lodówce. Powiedzieli że po rozcieńczeniu nie muszę trzymać w lodówce. Mam brać od jutra do wtorku. Chat gpt powiedział że rozteow należy zużyć do 30 minut po rozróbieniu i teraz świruje... Jutro mam gości więc chciałam ten roztwór zrobić sobie wcześniej i o odpowiedniej godzinie dyskretnie podać. Ale teraz już zglupiałam...ale oboje z mężem zrozumieliśmy położna która nam opisywała co robić tak samo.
Mój mąż to jednak mądry człowiek. Przeczytał ulotkę gdzie ja już prawie płakałam z nerwów. Już wszystko wiem.Ja nie pamietam ile opakowan mialam bo to bylo dawno, ale na pewno korzystałam z tego przez jakis czas. A na ulotce nie jest napisane ile mozna trzymać ?