Trzymam kciukiDziewczyny, dziś 4dpt...nie 5dpt, w poniedziałek o 13 był mój 9ty transfer....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiDziewczyny, dziś 4dpt...nie 5dpt, w poniedziałek o 13 był mój 9ty transfer....![]()
nie chce być złym prorokiem, ale jeszcze Parę dni temu moj test też tak wyglądał.... Niestety się nie udało, lecz tobie z całego serca życzę aby to był początek czegoś pięknegoPo czasie jest podobnie jak wczoraj, może ciut mniej
czy robiłaś badania immunologiczne? często tu leży problem... Nawet w swoim otoczeniu zauważyłam ostatnio że coraz więcej moich znajomych i koleżanek ma coś nie tak z immunologia. Ja mialam podobnie jak ty. Po leczeniu u docenta Pasnika mam synka, właśnie wróciliśmy po rodzeństwo.Trzymajcie mocno kciuki Dziewczyny, bo to walka (ivf) od 12.2022....
A ostatnio ch.jocień widzialam w 2021...przy biochemie...
Mocno trzymajcie![]()
Robiliśmy, chyba pisałam Ci o nich ostatnio ciut, że raz allo 31 raz 0 pp infekcjach.czy robiłaś badania immunologiczne? często tu leży problem... Nawet w swoim otoczeniu zauważyłam ostatnio że coraz więcej moich znajomych i koleżanek ma coś nie tak z immunologia. Ja mialam podobnie jak ty. Po leczeniu u docenta Pasnika mam synka, właśnie wróciliśmy po rodzeństwo.
@J_baby wiem że emocje sięgają zenitu, ale martwię się, że niepotrzebnie się nakręcasz i będziesz się dołować, że nie widać kreski, albo że beta jeszcze nie ruszyła, podczas gdy 5dpt to jeszcze bardzo wcześnie i ma prawo tak byćPo czasie jest podobnie jak wczoraj, może ciut mniej
No jest tutaj ta kreska, ale znów po czasie. Kup może kilka testów różnicy lub właśnie idź na betę. To będzie najpewniejsze. Trzymam kciuki!Po czasie jest podobnie jak wczoraj, może ciut mniej