Hejka,
Dziewczyny ktore sa w dwupaku trzymajcie sie :* czytam codziennie co u Was i trzymam kciuki za szybkie bezbolesne i szczesliwe porody! Wspolczuje Wam tej koncowki i czekania ale juz blizej niz dalej.
U nas powoli do przodu. Maly jest niezlym glodomorkiem

niestety karmimy sie z butli ale moim pokarmem. Chce go przestawic na cyca niby cos lapie ale mam plaskie brodawki i gucio z tego wychodzi. Przez nakladki nie chce a jak je wyciagne laktatorem to i tak sie chowaja. Mam specjalna butelke przy ktorej dzidzia pracuje jak przy piersi i je z niej bardzo ladnie ale moje sutki sa beznadziejne i czar pryska

wyczytalam ze warto zaczac przestawiac dziecko jak przekroczy faktyczny termin porodu a to za dwa tyg i martwie sie ze zupelnie przyzwyczai sie do butli i bedzie dupa z cyca...a tak bardzo bym chciala karmic piersia...nie wiem juz co robic
Poza tym Maly jest Kochany i jest mega slodziakiem. Kocham go nad zycie i moge patrzec na niego godzinami. Uwielbiam jego minki i te nieswiadome w pelni usmiechy

moje male cudo

aktualnie jest taka maskotka w domu
Ja sie czuje super. Zostaly mi dwa malutenkie szwy. Poza tym zostalo mi 3kg do wagi od ktorej startowalam z ciaza. Juz zapomnialam ze rodzilam, ale z kolejnym dzidziusiem sie wstrzymam

)
Dzisiaj wyslalismy krew na te badania przesiewowe, mam mega stresa ze wyjdzie jakies chorobsko...:-(((
Juz coraz mniej nierozpakowanych Mam
Dziewczyny sciskam Was mocno gratuluje rozpakowanym, czekam na kolejne dzidziusie i trzymam kciuki. Buziaki !
Napisane na SM-J500FN w aplikacji
Forum BabyBoom