Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja używam purelan medeli. Nie trzeba jej zmywać i naprawdę pomaga.Dzięki.
A jaka maść?
Obudził mnie skurcz. Pewnie to jeszcze nie TO, bo póki co jeden, ale ja piernicze jak boli
Needi, właśnie tak sobie myślałam jak Martynka zareaguje na siostrę, bo pisałaś jakie w ciąży przygody miałyście...
Aga gratuluje!
To mamy kolejną dzidzie [emoji5]
A Moj chłopak chyba sie tak zadomowił w brzuszku ze ani myśli "wyskoczyć"
Termin mam za 2 dni a ciiisza totalna
Spac jakoś w nocy nie mogę i tym sposobem zdążyłam juz zrobić pranie, troche posprzątać, zjeść śniadanko i wywietrzyć dom bo rano jest tak przyjemnie chłodno a teraz juz sie zaczyna coraz cieplej robić, juz jest 24st!
Giulia ja tam nie mam doswiadczenia z dieta matki karmiącej, ale w ciąży starałam sie jeść wszystko no i zdrowo oczywiście i zamierzam tak samo w czasie karmienia, tylko stopniowo w małych ilościach wprowadzać niektóre produkty do diety, napewno nie sa wskazane kapusty, groch, smażone, tluste, truskawki...
Nie wiem jak wołowina ale cielęcina to przecież delikatne mięso wiec gdzie słyszałaś ze jej nie wolno?
Myśle ze na poczatku bede sie tez starać gotować na parze
Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, mam nadzieje ze mały bedzie tolerował moja dietke [emoji5]
Chyba czas na drzemkę [emoji6]
Miłego dnia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app