reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry

Violu dziekuje Ci za odpowiedz. Wczoraj w systemie sprawdzalam liste lekow i dostanie znizke tylko na jeden z czterech,:/ problem w tym ze ma tylko ksiazeczke, a na recepcie nie ma zk . zobaczymy co zalatwimy w aptece.

Annia trzymam kciuki zeby wszystko sie unormowalo, ten krwiak po lekach sie wchlonie?

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

reklama
Czemu Marysiu lekarz Ci nie zaznaczyl na recepcie ZK?

Ania, ja za Twoja tez trzymam, oszczedzaj sie jak mozesz :-)

Adrianka [emoji307] 27 tc

India mojemu tacie, bo nie powiedzial ze jest zhdk i ja tez nie wiedzialam ze trzeba powiedziec.
Trzymam kciuki za wizyte[emoji6]to dzis razem idziemy:)

Aniu Ty tez masz badanko ?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Annia trzymam kciuki zeby wszystko sie unormowalo, ten krwiak po lekach sie wchlonie?

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
taka mam nadzieje, poki co na ostatnim usg ladnie sie zmniejszyl.
Dzieki dziewczyny!

KasiaMarysia ja mam wizyte w piatek i nie moge sie doczekac ;-)
8599e6ydh9ss8jgy.png

Mnie pewnie dzisiaj nie bedzie badal,bo za tydzien w piatek mam u niego wizyte. Ide po zwolnienie :-)

Kasia Marysia i India kciukasy za wizytę :) :)

KasiaMarysia daj znać co zalatwiliscie w aptece. Ogólnie to jak lekarz ma w karcie ze honorowy dawca to powinien bez pytania zaznaczyć. Ale niestety tylko niektóre leki należą się na ZK.

Anna leż grzecznie i odpoczywaj :)

U nas troszkę chłodniej ale duszno :/

India wreszcie kobieto!

Ania ja w piatek tez mam u prowadzacej takze nie jestes sama[emoji5]

Viola ni ma zapisane, wgl moj tata dopiero legitke wyrobil. On to uwaza ze to zhdk bylo waze kiedys. Teraz tez jest szczgolnie kiedy idzie umowic wizyte do lekrza.
Kiedy masz wizyte?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Ha dziewczyny :-) to sie okaze czy od jutra, jak mnie nie przyjmie to bede musiala kombinowac

reklama
Ja w czwartek wizyta i l4 :)
Moj się ze mną w końcu wybiera ;)

Powiedz tacie ze ZK jest honorowane caly czas tylko na określone leki

Do góry