reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytałam przed punkcją opinie dziewczyn, które generalnie brzmiały tak, że to nic nie boli itp.
Prawda jest taka, że kazdy organizm reaguje indywidualnie i każda z nas ma inny próg odczuwania bólu.

Mam nadzieje, że wytrzymasz punkcję zarówno fizycznie jak i psychicznie :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie każdy jest inny i każdemu robi kto inny :biggrin2: Ja po punkcji nie brałam nic przeciwbolowego a dzień po poszłam do pracy . Żołądek mi dokuczal ale to zawsze po uspieniu.

Ale są też przypadki uparte jak osioł czyli ja :D
Am 1.7 po operacji wycięcia Wodnika i torbieli endo .
1 stymulacjia brak odpowiedzi przerwana
2 stymulacjia 8 komórek 4 owocyty zarodków brak.
Teraz będzie 3 .
Nadal staram się podchodzić do tego na spokojnie :biggrin2:
Przecież idzie coraz lepiej :D

Albo ja - AMH 2,7. Po punkcji 9 jajek, ale tylko 1 nadalo sie do transferu. Zero mrozakow. Zobaczymy z jakim wynikiem w przyszym tyg...

Albo ja - AMH 2,7. Po punkcji 9 jajek, ale tylko 1 nadalo sie do transferu. Zero mrozakow. Zobaczymy z jakim wynikiem w przyszym tyg...

Za 1 razem miałaś transfer jest dobrze ! Malina z endometrioza i 1 jajnikiem miała 3 zarodki podali jej 2 i 1 z nią został i to za 1 podejściem . Tylko wczoraj nie dla znać co dalej

Jeju dziewczyny dzięki jeszcze raz za powitanie :) ale nas tutaj dużo :) nowe strony przybywają w błyskawicznym tempie, nie mogę nadążyć z czytaniem :p

Ja też. .... i źle mi z tym buuuuuuu czasem skubne ciasteczko :) do tego ograniczyć gluten i laktoze i 3 kilo mniej na wadze o_O
Są jakieś plusy ;)
Mi bardziej brakuje jedzenia owoców :( czereśnie, banany :(
Ciasta mniej,choć zbliżają się ur mojego siostrzeniec, i tort robi moja koleżanka. .
Jak tu nie zjeść takiego cuda ;)
1468397777-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym transferem i później po nim... Czy faktycznie są jakieś konkretne zalecenia, dzięki którym szanse rosną? Np. dużo leżeć, nie przemęczać się, odpowiednia dieta, leżeć jakiś czas po transferze itp.?

Do góry