reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymamy kciuki za donte wiesci i piekne widoki na wizytach :)

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checią sie pozbedzie :)

14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:Truskawka89- wizyta serduszkowa

15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
15:marzen- wizyta przed teansferem
17:husan- kontrola przed criotransferem
18: natula - betowanie 1
18:katherina203- kontrola w trakcie stymulacji
19: kilosierra- betowanie 1
20:nieagatka - betowanie 1
21: eve87- betowanie 1
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
23:jagodaaga- betowanie 1
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś

Sierpień
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡
misis188 stymulacja przed punkcją

Hejka dziewczyny.. ja wczoraj poszłam na konsultacje do innego lekarza.. jak usłyszał zw dostałam Diphereline to mu prawie oczy wyszły :( powiedział że takim lekami się nie leczy.. myślał też że skoro byłam tak mocno stymulowana to że podchodzę do in vitro.. Ogólnie stwierdził że kobiety z endo też zachodzą w ciążę i to mnie nie przekreśla.. Na USG prawy jajnika ma wielkość 9cm Po @ mam zrobić mnóstwo badań przede wszystkim hormony.
Mam straszny metlik w głowie myślała że trafiłam do dobrego lekarza ale jak widać chciał mnie tylko naciągnąć na in vitro bo od pierwszej wizyty o tym mówił..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie masz ta Twoja endo. ?
Wiesz są kobiety które zachodzą VW ciążę mając endo i nawet o niej nie wiedzą . Miałaś laparoskopie. ?
U mnie zaczęło się od torbiela na jajniku potem dziwnie myliło im się czy jest na prawym czy lewym jajniku. ..hmmmmm ...
Jajowody jakieś długie wysłali na droznosc - drozne . Nawracające torbiele krwotoczne ( nie pękające pęcherzyki ) następny torbiel endo. ..... i pewnego razu strasznie gruby jajowod podejrzenie Wodniaka. Skierowanie na in vitro najpierw operacja . Zrosty wszędzie jajniki przyklejone na "plecach "
Ogniska endo na jelitach jajnikach pempku w " pupie " macica jeszcze czysta ..... ale do kiedy to nie wiem . Endo jest ciężka choroba i potrzebny dobry lekarz by odkrył gdzie ona dokładnie leży i czy jest czas na zostawienie tego naturze.

Matko dziewczyny, jutro dopiero tydzień od transferu a mnie dosłownie nosi coś zrobić, jakiegoś sikańca chociaż.. straszne to jest, jak tu jeszcze tyle dni wytrzymać :mad:

Matko dziewczyny, jutro dopiero tydzień od transferu a mnie dosłownie nosi coś zrobić, jakiegoś sikańca chociaż.. straszne to jest, jak tu jeszcze tyle dni wytrzymać :mad:

To zrób sobie sikańca jeśli chcesz :-)
Przecież możesz wszystko, pod warunkiem, że zdajesz sobie sprawę, że negatywny nic nie będzie znaczył :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry