gosia321
Fanka BB :)
Dodaj jeszcze 9 miesiecyTo i ja pojade na 9. Wiec jeszcze dzis i w czwartek do pracy i 14 dni wolnego ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodaj jeszcze 9 miesiecyTo i ja pojade na 9. Wiec jeszcze dzis i w czwartek do pracy i 14 dni wolnego ☺
A co złego jest w podaniu zarodka w 2 lub 3 dobie? Przecież nie ma dowodów na to że w stadium blastki jest większe prawdopodobieństwo implantacji.
A dziekuje na to licze.Dodaj jeszcze 9 miesiecy![]()
Ciekawe na jakiej podstawie decydują czy podać w drugiej czy w trzeciej dobie po punkcji. Ze mną nie rozmawiano na ten temat. Po prostu był telefon z informacją ile zapłodnionych i ze następnego dnia transfer.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt nie pisał, że to coś złegoA co złego jest w podaniu zarodka w 2 lub 3 dobie? Przecież nie ma dowodów na to że w stadium blastki jest większe prawdopodobieństwo implantacji.
Silna jesteśBetę zrobię w sr czyli 12dpt czyli i tak szybciej niz mowil lekarz![]()
Miałaś jakąś zmianę leków? Jakie miałaś wcześniej tsh?Wlasnie zrobilam sobie wyniki tarczycowe bo cos kiepsko czulam sie po transferze nie moglam spac nosilo mnie caly czas no i wyszlo szydlo z worka. Stymulacja doprowadzila moja tarczyce do nadczynnosci jeszcze z 2 tygodnie i nie produkowalaby wogole tsh chyba[emoji14]Wyniki sa takie Ft3 - 6.040, Ft4 - 22.030 Tsh - 0.148
Masakra mam nadzjeje ze zdarze wyrownac poziom przed kolejna stymulacja i bede prosic lekarza zeby przy stymulacji sprawdzal mi poziom tsh
Dziewczyny pisały, że w 10dpt beta powinna już wyjśćJa tez robię w 10, pomimo ze w wypisie jak byk stoi, że mam zrobić po 15 dniach ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom