Natalii5
Zaciekawiona BB
Moj gin miał się odezwać i cisza więc będę musiała go jutro zmolestowac..Laparo diagnostyczne kiedy robisz. ?
Nie odpuszczę tego..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj gin miał się odezwać i cisza więc będę musiała go jutro zmolestowac..Laparo diagnostyczne kiedy robisz. ?
Aniko pewnie masz rację że czyjeś ciążę lecą szybko bo pamiętam jak weszlam na forum u Ciebie był bodajże 12 tydz a tutaj już prawie 30tydzNatalia, dziękuję, ze pytaszu nas dobrze, rośniemy i czekamy na wrzesien. trochę mam problemów z twardniejącym brzuchem, ale nie mogę narzekać. uwierz mi, że czyjeś ciąże lecą zdecydowanie szybciej, niż nasze własne
mam nadzieję, że po kolejnej stymulacji szybko się o tym przekonasz
powodzenia!
A powtarzalas ta bete ??U mnie nic nowego .Czuje się dobrze .
Zaraz wakacjesłońce palmy plaża
Nowy cykl nowe możliwości@ odjechała była tylko 2 dni intensywnie.
Ale leki do stymulacji mysle ze tez wziely w tym udzial bo tak sie czulam juz po teansferze a wtedy jeszcze nie bralam witaminekWiększy z Ciebie pożytek teraz hi hi
No to się rozlegolowalas nakupilas reklamowe tableteki coś Ci zaszkodziło
nie dobrze
![]()
To chyba Ci się udzieliło ode mnie. Gdyby ktoś mnie w tym miesiącu zapytał, kiedy miałam @, to nie wiem :-/ Może wtedy,kiedy myślałam, że mam, a może teraz? Stymulacja robi dziwne rzeczy z organizmem, ale ważny jest efekt końcowyU mnie nic nowego .Czuje się dobrze .
Zaraz wakacjesłońce palmy plaża
Nowy cykl nowe możliwości@ odjechała była tylko 2 dni intensywnie.
NieA powtarzalas ta bete ??