butterfly1331
Moderator
Weź może nospę? Bóle brzucha się zdarzają, to na pewno nic poważnego.Dziewczyny, zaczął mnie pobolewac brzuch...to źle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź może nospę? Bóle brzucha się zdarzają, to na pewno nic poważnego.Dziewczyny, zaczął mnie pobolewac brzuch...to źle?
Tak leki po transferze to masakra tylko spac i spacGosiu ja jestemzdrzemnelam się kwadrans i od razu lepiej. Te leki mnie chyba usypiaja
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po dzisiejszej zmniejszonej dawce eutyroxu juz chociaz nie mam kolatania serca to byla masakraNie było mnie kilka godzin, a tu takie newsyDziewczyny, gratuluję! Super wyniki. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie nas tu garstka, bo wszystkie się przeniosą do ciężarówek
Kilosierra, wiem co czujeszNic Cię teraz nie pocieszy, ale Twoje mrozaczki, to bardzo duży pozytyw, masz po co wracać i wśród nich na pewno jest Twoje maleństwo! :*
Gosiu, jak się czujesz? Te kiełki na pewno są lepsze dla Twojej wątroby niż tabletki. Do września wszystko się ustabilizuje, zobaczysz![]()
Kochana ale ja jeszcze jestem przed stymulacjaMyślałam że nadrobie ale raczej jest to nie możliwe.. [emoji6] miałam gości w weekend i nie miałam ani chwili żeby wejść
Zdążyłam tylko odczytać o gosia321 i misis188 gratulacje dziewczyny! :*
kilosierra przykro mi
Ja czuje ze jutro będzie @ :/
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to mi nie powiedział ile jest dominujących..:/ powiedział tylko że pociąg ruszył i wyliczył ile jest.. dostałam ovitrelle ale nic nie pękło [emoji22]9 pęcherzyków dominujących .?
Mi przy 5 dominujących przerwali stymulację do inseminacji![]()
9 pęcherzyków dominujących .?
Mi przy 5 dominujących przerwali stymulację do inseminacji![]()
To musiałam coś źle doczytac [emoji6]Kochana ale ja jeszcze jestem przed stymulacjanaeazie na wakacjach po nieudanym transferze. Ale rozumiem tez czasami gubie sie jak nadrabiam
ale jesli to ma byc prorocze pogratulowanie na przyszlosc to sie ciesze
![]()