reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melduje się kochane z dwoma kreseczkami z rana :) termin @ miał być dziś :) chyba będę kwietniowa z wstępnym terminem na 23 kwietnia :) udało się w 2 cyklu, trzymam za Was kciuki kochane mam nadzieje ze spotkamy się na kwietniowkach

Gratulacje! Ja też już bym chciała zobaczyć znowu te dwie kreski! :)

Zdrówka dla Was.

reklama
Cześć dziewczyny :) trochę załamał mnie ten wczorajszy wynik bety... Ehh... Ale nikt nie mówił że będzie łatwo :) szkoda tylko że mój mąż chcę przełożyć starania na przyszły rok :( bo na 17 czerwca przyszłego roku mamy termin ślubu kościelnego :/ ja tam wolę ten ślub przełożyć a się starać o maleństwo...

A który to Twój cykl starań?
Wiem, że Ci przykro. Ja też zawsze byłam smutna jak beta była taka jak Twoja.. Ale trzeba się wziąć w garść i próbować dalej, a na pewno się niedługo uda. A dlaczego do ślubu nie możesz iść w ciąży?
My z mężem też byliśmy w trakcie starań przed ślubem. I nie odłożyliśmy na potem ani tego, ani tamtego. Udało się mi zajść w ciążę miesiąc po weselu :)

Melduje się kochane z dwoma kreseczkami z rana :) termin @ miał być dziś :) chyba będę kwietniowa z wstępnym terminem na 23 kwietnia :) udało się w 2 cyklu, trzymam za Was kciuki kochane mam nadzieje ze spotkamy się na kwietniowkach
Gratulacje. [emoji255] [emoji4] [emoji255] [emoji322]

1471081815-204wmr.jpeg
jest i fotka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja okres powinnam mieć dziś, poza tym zgaga mnie meczy od wczoraj. A ja zgagę mam tylko w ciąży, w poprzedniej przez całe 9 miesięcy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry