gosia321
Fanka BB :)
O masakra a czemu tak drogo ??Ja bym zcchecia sie zamienila bo od transferu przyjmuje leki ktore starczaja na 2 tyg kosztuja 550 zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O masakra a czemu tak drogo ??Ja bym zcchecia sie zamienila bo od transferu przyjmuje leki ktore starczaja na 2 tyg kosztuja 550 zl
Lile w sumie racja z tymi bułami
Gdyby tylko zdrowa żywność i zdrowy styl życia był odpowiedzialny za płodność to ludzi by na tym świecie prawie nie było. Oczywiście osoby mające problemy z płodnością musza bardziej uważać ale trzeba troche odpuścić bo chyba najwieksza role odgrywa psychika. Tak tak łatwo mi mowić jak sama świruje ale po transferze bede próbowała odciągnąć myśli bo to chyba najlepsze lekarstwo![]()
W sumie to wychodzi u Ciebie o stówkę drożej, bo po transferze miałam 3 opakowania lutinusa na 2 tygodnie.Ja bym zcchecia sie zamienila bo od transferu przyjmuje leki ktore starczaja na 2 tyg kosztuja 550 zl
O masakra a czemu tak drogo ??
W sumie to wychodzi u Ciebie o stówkę drożej, bo po transferze miałam 3 opakowania lutinusa na 2 tygodnie.
A co takiego bierzesz?
To też ale watpię że jeśli ktoś prowadził zawsze niezdrowy tryb zycia to w przeciągu paru miesiecy wszystko sie naprawi po paru pastylkach i szpinakuGdyby to byla psychika to ja bym w zyciu dziecka nie miala. Tak na prawde trzeba miec dobry zarodek i warunki w macicy![]()