reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja to nie bede panikowac, jak wody odejda pojde sie wykapac, ogolic aaa moze nawet sama sobie lewatywe zrobie,bo jest na instrukcji jak zrobic samemu

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

No nie mogę popołudnie mnie nie było i tyle stron do nadrobienia :)

India mam nadzieje że jakoś przetrwamy okres chorób przedszkolnych bo że takie będą to nie wątpie... mam nadzieje że sie wychoruje w miarę szybko.

ZYciowa śliczny brzusioa i kolor włoskó też :)

Kulcia Igi do schrupania :) :)

U mnie w szpitalu 3,5 roku temu wifi chyba nie było, ale ja nawet nie miałam takiego telefonu :p teraz mam pakiet wykupiony więc jak nie bedzie to jest w telefonie :)

No nie mogę popołudnie mnie nie było i tyle stron do nadrobienia :)

India mam nadzieje że jakoś przetrwamy okres chorób przedszkolnych bo że takie będą to nie wątpie... mam nadzieje że sie wychoruje w miarę szybko.

ZYciowa śliczny brzusioa i kolor włoskó też :)

Kulcia Igi do schrupania :) :)

U mnie w szpitalu 3,5 roku temu wifi chyba nie było, ale ja nawet nie miałam takiego telefonu :p teraz mam pakiet wykupiony więc jak nie bedzie to jest w telefonie :)

MałaMi ja Filipa jeszcze w zimę kładłam w pajacach spAĆ. uwielbiałam pajace i młody zresztą też. ale juz takich na 104 nie mogłam znaleść i śpi już w piżamkach, ale obowiązkowo skarpetki muszą być :)

Ja pilam wina bezalkoholowe i smakuja jak prawdziwe. Jedno kupowalam w Piotrze i Pawle, a drugie w monopolowym maz kupul

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

My bylismy wczoraj na urodzinach pieciolatki i kupowalismy prezent dla niej i jej siedmio letniej siostry- klocki playmobile. Jej mama dala nam cynk, ze to lubia

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
Do góry