reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India z tego co wyczytałam to leży w inkubatorze. sam robi siusiu i przyjmuje pokarm więc lekarze są dobrej myśli. .. 700gram miał jak się urodził. dziewczyna na papierze zobaczyła krwi trochę i pojechała na IP a tam 3cm rozwarcia. przewiezli ja do innego szpitala gdzie jest oddział dla skrajnych wcześniaków i na miejscu miała już 8cm... szok jak dla mnie.
a przyczyną była infekcja jakaś i ona i dzidzia przyjmują antybiotyk.

o to ładna waga ja na bliźniaki! będzie dobrze na pewno :) a sn czy cc?
jejku ciekawe czy ja będę wrześniowa czy pazdziernikowa hehe

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Jeju, to aby ten bejbik zdrowo teraz rosl. 24 tydzien nie daje duzych szans, wiec w szoku jestem, ale skoro zyje i sie nim opiekuja to trzeba byc dobrej mysli.

Nie wiem jak rodzila, bo to swiezy news, ale miala skierowanie na cc, wiec pewnie zdazyli ;-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

India to duuuuzo zdrówka dla nich hihi

ja wyczytałam ze w 34tc dziecko już bez żadnych wspomagaczy spokojnie poza brzuchem sobie poradzi :) to mnie uspokaja[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hejka laski ;)
Mam taki problem ,że swedzi mnie skora jak nie brzuch to nadgarstki czasami stopy i łydki i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Niby nie jest to jakieś mocne swędzenie, ale jak sobie o nim przypomnę to mnie swedzi i musze się podrapac . Nie wiem czy to z opuchlizny mojej czy to może ta cholestaza jakas głupia.
Jakbym chciała do mojego lekarza to dopiero we wtorek mogę iść bo wtedy przyjmuje. Ajj całe życie coś.

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

No wiem wiem. Te próby watrobowe tak? Tylko ze właśnie nie mam jak się dostać do laboratorium kurde raz.

Ajj juz mnie zaczyna to wszystko wkur*iac jednym słowem. Jak nie jakaś toxoplazmoza na początku to później tarczyce sobie wmawiam to już cukrzycę sobie wmowilam a teraz jeszcze jakieś to dziadostwo. Pójdę może do ośrodka do mnie i zobaczę czy jest moja położna i jej się zapytam co to robić.

reklama
Tak bedzie najlepiej.
A klopoty z wysokim cisnieniem.mialas? Bo jak nie to chyba mozesz byc spokojna.
Ale ja nie znam dobrze tematu cholestazy

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Do góry