Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo Leon dziś zrobił pobudke o 6.20 normalnie w tygodniu też jest problem z obudzeniem go o tej porze ehh ... uroki macierzyństwa [emoji5]Hej:-) oczywiście.....moja królewna wstała o 7......ale jak trzeba iść do przedszkola to o 8 dobudzić nie mogę. Ech....
Miłej soboty ;-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Że starszymi jest potem tak samo. Mój ma 10 lat i nadal do szkoły ledwo wstaje a weekend od rana na nogach. Mam już badania męża. 14 będę je konsultowała z lekarzem. Dla mnie pocieszające jest to że jeszcze w styczniu miał 0 % szybkich plemników a dziś jest ich 20%[emoji2] a podobno od nich wiele zależy. Tylko czy to wystarczy? W każdym razie prochy działają [emoji11]Mam tak samo Leon dziś zrobił pobudke o 6.20 normalnie w tygodniu też jest problem z obudzeniem go o tej porze ehh ... uroki macierzyństwa [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom