reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki witajcie,
Przykro mi ze niektóre z was mają takich mężów, nieprzykladajacych się do starań, mężczyźni chyba trochę boją się odpowiedzialności, dzieci, pieluchy, wielu z nich nie rozumie co przeżywa kobieta. U mnie jest zupełnie odwrotnie mój mąż mogłyby bzykac cały czas i jest chyba troszkę Zawiedziony, że tak szybko poszło, bo ja do wizyty u lekarza raczej na seks się nie zdecyduje.. U nas seks był dużym problemem po urodzeniu syna, ja nie miałam ochoty, Wróciłam do pracy, wiadomo obowiązki, dom i byłam zmęczona, totalny brak ochoty, a on tego nie rozumiał, i nawet było blisko rozwodu, na szczęście jakoś się polepszylo, ale wymagało to pracy i czasu.
Zauważyłam, że jak facet ma wszystko na tacy podane, czyli seks na zawołanie, to przestaje się starać, więc może dajcie im trochę powalczyć, niech się trochę namecza, to docenia to co mają :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko co miesiąc jest to samo... Muszę się prosić o przytulanie... To z łaską dwa razy w dni płodne się ze mną pokocha a później wielce zdziwiony że znów się nie udało...
I gada jakby to bardzo chciał już mieć dziecko... No tak mnie ten gamoń irytuje że masakra!!!! A jeszcze pracuje tak że 12 godz jest na służbie i tłumaczy się tezvtym że jest zmęczony a jak ma wolne to nie ma nastroju... Nosz kur_a!!!!
Najchętniej to bym się napila no ale nie mogę bo może jakimś cudem zaskoczyłam po tym jednym laskawym razie :p

Kurcze Sylvia, trzeba pomyśleć nad jakąś strategia :-/ domyślam się że jest Ci przykro bardzo, bo to też kobieta bierze wszystko osobiście, może spróbuj jakoś z nim szczerze porozmawiać, może ma jakiś problem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej :-)
Zanim nadrobić zaległości chciałam się podzielić nowinka :-)
Otóż od dzisiaj jestem oficjalnie na l4 ciążowym, moje dzieciątko żyje. ..serduszko biło jak szalone :-)
Jest tak 1;5/2 mm większe niż wskazuje na to data miesiaczki ale mogło się coś poprzesuwac ;)
Teraz badania i zobaczymy. ..
Mdlosci mnie zamorduja :-(

Otóż od dzisiaj jestem oficjalnie na l4 ciążowym, moje dzieciątko żyje. ..serduszko biło jak szalone :-)
Jest tak 1;5/2 mm większe niż wskazuje na to data miesiaczki ale mogło się coś poprzesuwac ;)
A który to tydzień? Super ze juz możesz odpocząć i ze Twoje maleństwo ma sie dobrze:) a o mdlosciach możemy pogadać... Mam to samo:) nie moge jesc pic. Dzis kaszka mnie ochota na biala kapustę i mi posmakowalo i zjadłam cala miske... Ale to jedna pelna miska od kilku dni

I do tego chudnę... A jeszcze niedawno miałam brzuch jak balon:) no i caly w siniakach od zastrzyków ale to nic. Zniknie...:)

A który to tydzień? Super ze juz możesz odpocząć i ze Twoje maleństwo ma sie dobrze:) a o mdlosciach możemy pogadać... Mam to samo:) nie moge jesc pic. Dzis kaszka mnie ochota na biala kapustę i mi posmakowalo i zjadłam cala miske... Ale to jedna pelna miska od kilku dni
Salatko! Właśnie o Tobie najbardziej myślałam jak Ty się czujesz kochana? Jak Twoje maleństwo?
Ja mam teraz zaczęty 8 tydzień wg. Daty @ .
Moje smaki to pomidory, śliwki ( ale te słodkie nie wegierki ) , kapusta i wszystko co kwaśne i ryż! !! Jezu ryż a o gołąbkach marzę i chyba w poniedziałek zacznę wielka produkcję :D

reklama
Salatko! Właśnie o Tobie najbardziej myślałam jak Ty się czujesz kochana? Jak Twoje maleństwo?
Ja mam teraz zaczęty 8 tydzień wg. Daty @ .
Moje smaki to pomidory, śliwki ( ale te słodkie nie wegierki ) , kapusta i wszystko co kwaśne i ryż! !! Jezu ryż a o gołąbkach marzę i chyba w poniedziałek zacznę wielka produkcję :D
Nie ma maleństwa jeszcze niestety... A oprócz ogólnego wkur... Okropnych mdlosci i snu to oki:)
Dobrze ze masz na cos ochote:)
Ja bym nie wytrzymała do poniedzialku. Jak sobie pomyślałam dzis o kapuście to za godzinę juz byla gotowa:)

Do góry