reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny.
Witam wszystkie nowe staraczki. Mam pytanko do wszystkich mam. Co mam zrobić gdy moje dziecko od 3 w nocy się kręci, wierci i nie może zasnąć porządnie?
No już mi ręce opadają.. Co noc ten sam problem. Wychodzę z nim codziennie na podwórko i siedzimy po 3 godziny na placu zabaw. Do tego gramy w piłkę. Synek bawi się cały czas z innymi dziećmi. Zasypia mi o 21 i do 3 w nocy śpi twardo. A od 3 znowu się zaczyna koszmar..
Ja do prawie 8 roku z córką miałam ten problem. Tylko jeszcze płakała i krzyczała w nocy. Praktycznie nie przysypiała całej nocy a my z nią. Myślałam że nigdy się to nie skończy. Na szczęście jest coraz lepiej. Ale jeszcze się zdarza.

reklama
Ja do prawie 8 roku z córką miałam ten problem. Tylko jeszcze płakała i krzyczała w nocy. Praktycznie nie przysypiała całej nocy a my z nią. Myślałam że nigdy się to nie skończy. Na szczęście jest coraz lepiej. Ale jeszcze się zdarza.
A zwracałaś uwagę co ogląda w TV ?:) Może ma lęki ?

A zwracałaś uwagę co ogląda w TV ?:) Może ma lęki ?
Tak zwracalam. Czy oglądała czy nie to samo. Czy miała emocjonujący dzień czy nudny bez zmian. Nawet nie miało znaczenia czy śpi sama czy że mną. Ciągle płacz i krzyk. Tylko ze ona tak ok. 12 - 1 potem spala w miarę mocno. Byłam załamana. Ale już jest prawie dobrze.

Ja też miałam ten problem z synem teraz ma 4 latka i zdarza się już bardzo rzadko i zapłacze tylko chwilę jakies 10 minut i później mocno śpi. Ale tak w wieku 1-3 zdarzało się ze płakał godzinę i to tak histerycznie. Budził się około 2 godziny po zasnieciu i strasznie płakał przez sen. Musieliśmy go nosić przytulać i dopiero jak sie dobrze wybudził i uspokoił to zasypiał. Bardzo się martwilam i nie mogłam tego powiązać z żadnym wydarzeniem podczas dnia, bo często zdarzało się to po spokojnie spędzonym. Wydaje mi się, że poprostu rozwija się układ nerwowy i mózg czasami sobie może z czymś nie radzi.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha niestety moja rezerwacja na maj nieaktualna.Już mam podbawiony śluz na różowo wiec małpa sie rozkręca.Możesz mi zmienić termin @ na 1 października, 9cs.Ja już nie mam siły i cierpliwości do tych starań, cykle mam jak w zegarku 26-dniowe, wiem kiedy spodziewać się owulki, ten cykl był bardzo dobrze obstawiony,codziennie w dni płodne było i dupa.Chyba nie jest mi dane drugie dziecko.Inni wokoło mnie zachodzą a ja mam z tym mega problem.

Do góry