reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ania moje gratulacje! ;)
Od razu mi się mordka ucieszyła jak zobaczyłam zdjęcie testu ;)

OlaMagda jak tam sprzątanie i gotowanie? W sumie nawet do środy to już bliżej niż dalej ;)

Viola i jak tam Młody po przedszkolu? ;) szczęśliwy czy zrezygnowany?

Ja dzisiaj przez te pogodę humor mam średni ;/
A jeszcze mnie wydeło znowu i pewnie za jakiś czas już chodzić nie będę mogła tylko będę się toczyć, a to jutro dopiero 18 tc zaczynam hahaha ;p nie dość że swój brzuch mam wielki to Synek nie chce się przytulać do kręgosłupa ;p

A jutro dentysta i już mnie stres łapie ;/

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia czekamy na Milenke, może zaskoczy nas wczesniej;) swoją drogą duża będzie ;)

Aniu gratulacje;) super nowina; )

Kasia a to ta pierwsza miesiączka?

Kulcia może właśnie warto poczekać aż małemu ta zoltaczka przejdzie i dopiero wtedy pomyśleć o szczepieniu. Albo może jak masz możliwość to skonsultuj to z jakimś jeszcze pediatra czy coś.

Nuśka a tam gadasz głupoty ;) ciąża to piękny stan i ma być widać ze w niej jesteś ! ;*

Viola właśnie jak tam Twój Fifii?

Dora na Twój test tez czekamy ;*

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

Zachodzić w ciąże laski :) w koncu komus trzeba ubranka odkladac:)

Kulcia jeszcze nie wiem. Jestem mega mega zielona. Po tym filmie mam mase watpliwosci, tym bardziej ze juz czytalam o tym ze szczepienia maja zwiazek z autyzmem.

Nuśkaaa kochana jeszcze 30 tyg przed Toba:)

MalaMi jak zdrowko i jak tam maly??

Skladamy komode.... Ratunku..

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

reklama
Marysiu 22 tyg wariacie ;)
A co z ta komoda nie tak?

Ja na te podstawowe czy obowiązkowe jak to tam się nazywa będę szczepila czyli na te co ja byłam szczepiona i mój też;) o ile mały nie złapie daj Boże żadnego przeziębienia ani nic z tych rzeczy.

Laskii tak mnie boli żołądek ze zaraz wykituje chyba. Juz 4 razy byłam na dłuższym posiedzeniu ehh .

[emoji173]Filipek, 39 tydzień[emoji173]

Do góry