reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny! Nowa jestem
oczko.gif
szukalam miejsca gdzie nie wyjde na sfrustrowana wariatke, ktorej jedynym celem w zyciu jest zaciazenie tu i teraz. Mam wrazenie, ze nawet moj gin juz troche tak na mnie patrzy... Ovu byla 28. Ostatnio strasznie mnie krzyza bola i ciagnie jajnik... 3 miesiace temu mialam puste jajo plodowe z poronieniem zatrzymanym.. Dziwne uczucie.. Byz w ciazy a nie byc. Teraz staram sie o tym nie myslec i walczyc dalej. Ale czuje ze moje hormony wciaz wariuja. Dzisiaj robilam badania hormonow tarczycy i prolaktyny i progesteron.. jutro wyniki. Obym byly w normie. Potrzebuje miejsca, gdzie naprawdę mogę się wybebeszyć :):):) Trzymam za Nas kciuki!
Witaj[emoji4] długo się starasz? U nas nie wyjdziesz na wariatke

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oczko.gif
szukalam miejsca gdzie nie wyjde na sfrustrowana wariatke, ktorej jedynym celem w zyciu jest zaciazenie tu i teraz. Mam wrazenie, ze nawet moj gin juz troche tak na mnie patrzy... Ovu byla 28. Ostatnio strasznie mnie krzyza bola i ciagnie jajnik... 3 miesiace temu mialam puste jajo plodowe z poronieniem zatrzymanym.. Dziwne uczucie.. Byz w ciazy a nie byc. Teraz staram sie o tym nie myslec i walczyc dalej. Ale czuje ze moje hormony wciaz wariuja. Dzisiaj robilam badania hormonow tarczycy i prolaktyny i progesteron.. jutro wyniki. Obym byly w normie. Potrzebuje miejsca, gdzie naprawdę mogę się wybebeszyć :):):) Trzymam za Nas kciuki!
Witaj wśród swoich [emoji2]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

oczko.gif

Witaj. My tu wszystkie, mniej lub bardziej, wariatki [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

oczko.gif
Ooo dolaczylas. To ja ci napisalam dzis na kafeterii [emoji39]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dobrze wiedzieć, bo coś czuję, że będę aktywna:D

Właśnie odebrałam wyniki tarczycy i prolaktyny... i trochę mi niewesoło..
PRL - 35.7, przy normie 2.8- 29.3
TSH - 4.68 przy normie 0.5- 4.78
FT4 - 1.19 przy 1.76

miała któraś podobnie rozjechane wyniki? Ponoć TSH dobrze, żeby było w granicy 1...

reklama
Do góry