reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Ja suszarkę biorę bo to dla mnie normalnie, że myje włosy co drugi dzień i czy to szpital czy nie to chce się dobrze czuć :-) chyba, że siły nie będę miała :-)

Patrish na stronach szpitali wiele jest napisane :-) jak np o bezpłatnym porodzie rodzinnym dlatego nie warto liczyć tylko na nich . Poza tym naprawdę nie wiesz jak będziesz się czuła a co szkodzi to zabrać?:-)

Co do koszuli to ja właśnie chcę ich szpitalną ponieważ one są robione że specjalnych materiałów i tak się człowiek w nich nie poci :-) przynajmniej u nas wręcz polecają je brać, bo w tych własnych to ech :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dwie koszule takie dosc ladne a jedna ktora moze isc na zmarnowanie a tam niewiem czy dają.
Wlasnie myslalam tez o tym suchym.szamponie:) chociaz ja mam fiola z wlosami

Ja będę kąpać w samej wodzie na początku. Nie wiem jak to bedzie, nigdy nie rodzilam lecz,wole je miec w razie w. Zresztą dziecko też na nich można przewijac zamiast na łóżku.
i ja podobnie, doleje tylko niewielka ilosc emolienu.
chusteczek nie uzywalam i nigdy nie smarowalam pupy.
Agica a Ty smarowalas pupe profilaktycznie ?

Tola ja nie smarowałam profilaktycznie i pępka tez nie dotykałam i odpadł po 3 dniach ale każde dziecię inne a moja córa to z tych gruboskórnych raczej:) zreszta ja generalnie leków maści itp unikam jak moge:)

Bo :)
przeczytałąm "Ja smarowałam pupę tylko po kupie albo jak cos sie działo" po kazdej kupie ? moj akurat robil raz dziennie ale sa takie dzieci co 3 razy dziennie robia , i np raz dziennie po kupie smarowałąs ?

Pepek tez odpadl w 3 dobie bez wspomagaczy

Aaaa byłam właśnie z mężem sprawdzić jak nasz wózek wejdzie do naszych aut..i powiem Wam...średnio....
Mąż na Astre IV sedan z naprawdę dużym bagażnikiem i owszem wózek wejdzie a torba to tylko chyba jedna i to miękka jakaś...
Ja mam Signum i z tyłu wejdzie tyko stelaż a gondola ewentualnie na niego ale wtedy nie zasunę rolety , żeby nie było Ho widać więc to średnie takie...i żadna torba już nie wejdzie :-\ a ja będę w aucie trzymać wózek... więc gondola będzie musiała być z tyłu kocem chyba przykryta...
Matko sądziłam, że będzie mniejszy problem..jak tu gdzieś dalej jechać z wózkiem :-\

Moja tez raczej oszczędna w kupach była i zazwyczaj jedna dziennie i w tedy smarowała. Chyba ze biegunkę miała no to trzeba było smarować cześciej no i wietrzenie pupy tez dobrze jej robiło. Ja używałam bepathen i teraz tez kupiłam:)

reklama
Aaaa byłam właśnie z mężem sprawdzić jak nasz wózek wejdzie do naszych aut..i powiem Wam...średnio....
Mąż na Astre IV sedan z naprawdę dużym bagażnikiem i owszem wózek wejdzie a torba to tylko chyba jedna i to miękka jakaś...
Ja mam Signum i z tyłu wejdzie tyko stelaż a gondola ewentualnie na niego ale wtedy nie zasunę rolety , żeby nie było Ho widać więc to średnie takie...i żadna torba już nie wejdzie :-\ a ja będę w aucie trzymać wózek... więc gondola będzie musiała być z tyłu kocem chyba przykryta...
Matko sądziłam, że będzie mniejszy problem..jak tu gdzieś dalej jechać z wózkiem :-\

dlatego my jesteśmy zmuszeni zmienić samochód, w życiu z Wiktorkiem byśmy nie dojechali z pełnym bagażem na wakacje nad morze w tym aucie które mamy

Do góry