reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Milego dnia kochane :)
Samych dobrych wiesci :*
Niech to bedzie szczesliwy dzien

Ewcia te wzdecia i gazy to masakra tez tak mialam a skoro jest nas wiecej z takimi dolegliwosciami to chyba to wina progesteronu w konskich dawkach :)
To musi być jego wina u mnie bo mi zaczęło się od punkcji i coraz bardziej mnie wzdyma aż boli ......
No nic dziś trochę pochodzę w pracy to może na bieżąco będę się wygazozywac :) i nie zrobi się kumulacjia :D

reklama
Cześć dziewczyny!
Ewunka wszystkiego dobrego dla Ciebie i malucha :-)
Pozostałym powodzenia na wizytach :-)
Odstawiłam leki po negatywnej becie i nie brałam już nic od piątku wieczora. Niestety, na razie @ brak... po ostatniej porażce przyszła od razu. Teraz cisza...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :*
To jedna na milion ☺
Różnie to z ta @ jest. ..... chcesz podejść po śnieżne w następnym cyklu. ? Ile masz jeszcze. ? Wszystkie z 3 doby. ?

Rybko dzis u swojej ginki jestes czy u profesorka ??
Kciuki za 2 lozyska bedzie dobrze :*
Dziś już u profesora i niestety już 2 łożysk nie będzie w mojej ciazy jest tylko jedno i tak już zostanie tak szczerze to się bardzo denerwuje no niby wszystko wiem na temat mojej ciąży ale teraz to zaczną się schody a najgorzej jest między 18 a 26 tc i na przeżycie nnaszych dzieci i urodzenie bez komplikacji jest 50% ale ja wmawiam sobie i dzieciom w brzuchu ze musi być dobrze i żadnych komplikacji nie będzie mają sobie nic nie zabierać i wytrwać u mamusi w brzuchu do 35 tc

Dziś już u profesora i niestety już 2 łożysk nie będzie w mojej ciazy jest tylko jedno i tak już zostanie tak szczerze to się bardzo denerwuje no niby wszystko wiem na temat mojej ciąży ale teraz to zaczną się schody a najgorzej jest między 18 a 26 tc i na przeżycie nnaszych dzieci i urodzenie bez komplikacji jest 50% ale ja wmawiam sobie i dzieciom w brzuchu ze musi być dobrze i żadnych komplikacji nie będzie mają sobie nic nie zabierać i wytrwać u mamusi w brzuchu do 35 tc
Dobrze dobrze ucz kurdupelki od małego ze trzeba się dzielić .Kto daje ten dostaje :)
Co wiemy napewno o Twojej ciąży ze dzieci będą mniejsze ale tak samo śliczne i zdrowe :*

Dzień dobry kobietki [emoji3]
Miłego dnia wszystkim czytającym, a dla tych wizytujących wszystkiego co najlepsze dla uszu i dla oczu [emoji3][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry