Zrobiłam dziewczyny test. Kupiłam ten sam co ostatnim razem. Ale pojawił się tylko delikatny cień. Także chyba nic z tego. Dzisiaj 14dpo.[/QUOT
Jeszcze nic straconego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam dziewczyny test. Kupiłam ten sam co ostatnim razem. Ale pojawił się tylko delikatny cień. Także chyba nic z tego. Dzisiaj 14dpo.[/QUOT
Jeszcze nic straconego![]()
No przecież jest!!!!Zobacz załącznik 773718 na tym zdjęciu lepiej widać.
14d po owu to wcześnie, zrób jutro z rannego, coś tam chyba rzeczywiście jest ale na tel slabo widzeZrobiłam dziewczyny test. Kupiłam ten sam co ostatnim razem. Ale pojawił się tylko delikatny cień. Także chyba nic z tego. Dzisiaj 14dpo.
No sama nie mam możliwości iść zrobić. Jak @ nie przyjdzie to w środę rano jadę do lekarza,wtedy mi powie czy ciąża jest czy nie ma.Izabela musi być dobrze. Tak idź do lekarza niech Cię skieruje na betę, bo sama tam u Was nie możesz zrobić?
![]()