reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam endo 7,7 i za pięć dni transfer jak widać udany i brałam estrofem tylko 1 raz dziennie a na sztucznym cyklu brałam estrofem 3×3 do tego plastry i VAGIFEM 1×1 plus 5×1 olej z wiesiołka i orzechy i endo zatrzymało się na 6,6 i koniec transfer odwołany

reklama
A czemu ja myślałam że masz wizytę jutro o_O .
Ja brałam wszystkie o 20 gonal i menopur w ten sam bok a potem jak mi dołączył orangutana to tez o 20 tylko w inny bok :)
Hehe kochana jak tyle spisz to moze sie to zdarzyc ze poprzestawialy ci sie dni no i nie chodzisz do pracy :)
Chyba jednak lepsza bedzie ta 17 30 :)

Ja miałam endo 7,7 i za pięć dni transfer jak widać udany i brałam estrofem tylko 1 raz dziennie a na sztucznym cyklu brałam estrofem 3×3 do tego plastry i VAGIFEM 1×1 plus 5×1 olej z wiesiołka i orzechy i endo zatrzymało się na 6,6 i koniec transfer odwołany

Ze na nie wiem jakie miałam endo.... [emoji849] ale ja gamoń. Ale chyba by nie zrobili transferu jak bym miała nie takie jak trzeba?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie :)
Od dzis zaczynam 0.5 amp gonapeptylu
Za 2 tygodnie wizyta i start wlasciwej stymulacji 150j gonalu f i 50 menopuru
I o zgrozo 3 zastrzyli codziennie :p
I tak sie zastanawiam bo lekarz mowil ze wszystkie 3 moge brac w jednym czasie bez odstepow ze nic to nie przeszkadza. Hmm i zastanawiam sie czy jak bede je brac po 21 to nie bedzie za pozno jesli pozniej chodzi o ovitrele???

Gosiu super wiadomosc tak sie ciesze ze jestes juz coraz blizej po swoje szczescie.
Ja np gonapeptyl i menopur bralam miedzy 6 a 8 , a gonal miedzy 14 a 16.

reklama
Do góry