reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Rany, ja nie mam żadnych zachcianek. Jak czytam te Wasze połączenia produktów, to bardziej mnie mdli :) Dla mnie póki co jedzenie może nie istnieć. Gdybym się nie pilnowała, to nic bym nie jadła. Moja mama mówi, że miała tak samo, gdy była ze mną w ciąży. Z moim bratem już było inaczej, dlatego obstawia dziewczynkę :)
Spoko ja na poczatku tez nie mialam zachcianek i wiecej nie jadlam niz jadlam tez mnie mdlilo prawie na wszystko teraz tez nie jem wszystkiego w zasadzie jem jedno i to samo ser maslo chleb jogurty dzis taki mialam dzien juz moj M jak pytam co na obiad albo co kupujemy to on mowi to co tobie smakuje ugotuj a w sklepie i lodowce to jest jego polka i moja na jego pelno na mojej prawie nic

reklama
Zastanawiam się nad Łubinową w Katowicach. Podobno Juraszek tam też pracuje, ale jeszcze go nie pytałam. Ja jestem dopiero w 7t0d, boję się tak bardzo wybierać w przyszłość.

Faktycznie jeszcze na spokojnie jest dużo czasu. Na Łubinowej na pewno jest, bo miałam tam laparoskopię i On mi robił. Na razie dbaj o siebie i malucha :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez w Provicie sie leczylam :)
Aniu nie strasz mnie :) bede mial cc wczesniej pocieszam sie tym a teraz smaruje sie ostro oliwka pod prysznicem i olejkiem dla kobiet w ciazy ale co ma byc to bedzie wazne zeby maluszki zdrowe sie urodzily
Z tymi rozstępami to kompletnie nie ma znaczenia smarowanie lub nie. Ja nie smarowałam się niczym, bo nie lubię, a nie zrobił mi się nawet jeden malutki rozstępik. Za to znam dziewczyny, które majątek wydały na najdroższe specyfiki i brzuchy mają jak po wojnie :)

Faktycznie jeszcze na spokojnie jest dużo czasu. Na Łubinowej na pewno jest, bo miałam tam laparoskopię i On mi robił. Na razie dbaj o siebie i malucha :)

O, dobrze wiedzieć. Łubinowa wchodzi w grę, gdy ciąża będzie przebiegała bezproblemowo i maluch urodzi się o czasie, w przeciwnym wypadku wybiorę inny szpital z dobrym oddziałem neonatologicznym. Ale zostawiam to sobie na później :)

reklama
Ja miałam śliczna blastke i bedzie dziewczynka (4AA, a wczesniej tez czytałam, ze takie blastki to chłopaki, dziewczynki podobno maja gorsze oznaczenia) [emoji173]️ a co do wysypu chłopców po ivf to moze to byc spowodowane tym, ze do zapłodnienia komóreczki biorą najładniejszy i najszybszy plemnik, a te sa chłopcami, wolniejsze plemniczki to dziewczynki. Choć na ciężarówkach mam wrażenie, ze jest bardzo duzo dziewczynek [emoji4]

Do góry