reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pamiętam jak 10lat temu po 1 stracie starszy profesor powiedział mi że winna tych porononień i aberacji problemów z zajsciem i utrzymaniem ciąży winny jest czarnobyl i branie leków teratogennych przez nasze babcie i i my będziemy mieć problemy nie pierwsze pokolenie tylko następne i następne!Wtedy pomyślałam dziwak jeb...ale teraz ku....bym mu przyznała rację!!!
Bo fakt kiedyś nie było usg ,takich leków itd i kobiety rodziły bez problemów a teraz :szok: problem z zajściem ,donoszoszeniem poprostu szok:szok: a jednocześnie smutne:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili
Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)[/QUOTE]
Dobre i to :-) :)ale nawet jak jest owulka a małe endo zarodek nie ma szans na przetrwanie i co wtedy jest sens brania ?
Ja odpuszczam gina ,leki może się uda się bez tego :-p

Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)
Dobre i to :-) :)ale nawet jak jest owulka a małe endo zarodek nie ma szans na przetrwanie i co wtedy jest sens brania ?
Ja odpuszczam gina ,leki może się uda się bez tego :-p[/QUOTE]
No dlatego biorę leki na poprawę endo :)

Ja odpuszczam gina ,leki może się uda się bez tego :-p
No dlatego biorę leki na poprawę endo :)[/QUOTE]
Dobrze wiedzieć że jest już coś takiego ;) to powodzenia oby efekt był szybciutki!!

pochwaliłam sie wam wczoraj pozytywnym testem a dziś rano zrobiłam test i mam tylko biel wizira, ten wczorajszy test to jakiś feralny był. Trudno Próbujemy znowu :)

reklama
Do góry