reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze takie naklejki 1.jpg

Załączniki

• naklejki 1.jpg
    naklejki 1.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Nie wiem co bedzie ja czuje chlopcow :) a dla chlopcow nie bardzo ? ja chcialabym taki uniwersalny zrobic bo bede zaczynac po weekendzie remont i chce przed swietami miec zrobione bo przy mojej ciazy wole byc przygotowana a wydaje mi sie ze te naklejki zoo i szablon z kotkami to taki wesoly
Ja kotów nie lubię ( poza tymi 7 co przychodzą pod balkon po parówki ) bardziej podoba mi się to zoo

Ewcia to ja mam dwa i lubie a Ty nie lubisz i masz 7 na parowki :):):wink::biggrin2: uwielbiam Cie!
No jak łaza pod balkonem głodne to co mam zrobić. ? To im daje "resztki " a jak bym nie miała resztek to zawsze mam parówki :laugh2:zimno czy ciemno siedzi i gapi się w balkon jeden z drugim :laugh2:
Ale w domu kota nie lubię bo wredna bestia :rolleyes:
Ja jestem psiara

Ja mam i koty i psa i akwarium z rybami i krewetkami ogolnie wszystkie zwierzatka kocham no moze po za szczurami i muchami i szfagrem bo mnie obrzydzaja:no2: . Wiesz ze nie wszyscy by je dokarmiali wiedzialam ze masz dobre serduszko:)

Progesteron zagęszcza krew, prawda? Czy przy wysokim poziomie prg , powinno sie zażywać Acard? Moze wystarczy wit C?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak progesteron zageszcza krew.
Estrofem chyba tez, pamietam jak czytalam ulotke estrofemu.
Ja biore caly czas acard i fragmin.
Mozecie zrobic sobie cale badanie krzepniecia krwi i bedziecie wiedzialy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry