Ewunka
Fanka BB :)
Ja mam cudownego Brytyjczyka, jest cudowny, przeukochany i straszny żarłokewcia gdzie te parówki rozdajesz?? Podesle go może..hihii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam cudownego Brytyjczyka, jest cudowny, przeukochany i straszny żarłokewcia gdzie te parówki rozdajesz?? Podesle go może..hihii
wyslalm ci stronke wklej w przegladarke i otworzRybko gdzie te kotki zamawialas? Podeslij mi na priva linki[emoji4]prosze.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
RewelacyjneZobacz załącznik 775598 Zobacz załącznik 775599 Co myslicie dziewczynki chcialabym takie do pokoju dzieciecego?
Tam jest duzo wiecej szablonow i wzorow z kotkamiRybko gdzie te kotki zamawialas? Podeslij mi na priva linki[emoji4]prosze.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu dla dziewczynki. Chlopcy tez lubia kotki.Rybko ale tak neutralnie to chyba lepiej zoo bo kotki chyba bardziej dla dziewczynki
ZNALAZŁAS, OTWORZYLO SIE ?
Wyskoczylo ze nie ma takiej strony, ale wpisalam w wyszukiwarke allegro szablony kotki i znalazlam[emoji6]ZNALAZŁAS, OTWORZYLO SIE ?