Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie testuje20 masz dostać @ i 13 chcesz testować? Nie za wcześnie?
Fakt też miałam w ciąży i to jak!!Z tym że ja zauważyłam gdzieś okolo 12tyg wczesniej tam nie zaglądalamz tym zasinieniem to jest prawda, jak się jest w ciąży to wejście do pochwy sinieje jak by obite, ja to zauwazyłam późno w ciazy a nie wiem od kiedy sie zaczyna
Wiecie co mi już zbrzydło to przytulanie
Owocnej pracyLecę do pracymiłego dnia
Nie dziękuję tylko 11godzinOwocnej pracy![]()
Koś tu ostatnio napisał, że dopóki nie ma okresu dopóty jest nadzieja. I my staraczki tego się trzymajmy.ja powinnam dostać @ 16.10
nie nastawiam się na ciąże bo Przytulanki ostatnie były 28,29.09 wiec nie mam na co liczyć.
no wiem ale nie ma się co łudzic przecież to za mało i za wcześnie chyba...Koś tu ostatnio napisał, że dopóki nie ma okresu dopóty jest nadzieja. I my staraczki tego się trzymajmy.![]()