reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Słuchaj queen my naprawdę musimy sie postarać na ten lipiec liczę na ciebie ;) tym bardziej że mamy dostać @ w tym samym terminie.

Ale wiecie jaki mam dziwny okres :/ jeszcze nigdy nie miałam tak obfity :/ jak po poronieniu albo po połogu!

reklama
Hahaha Nimitii to jak u mnie !! Maz szalał w te dni- i po 7 dniach miał dość. Wiec ma przerwe az do następnych płodnych
emoji23.png
emoji23.png
Powiem Ci ze ja mam dość po tych kilku dniach starań a jeszcze pasuje dziś i jutro, dziś to chyba musze sie czegoś choć odrobinę napić i romantycznego oglądnąć bo sex mi zbrzydł. Mam nadzieję ze zbrzydł na następne 9 miesiecy :D
Kiedy macie miec @?

Witam dziewczyny czekam na @ po lyzeczkowaniu i wiem że za wcześnie ,ale zacznę się starać zaraz po,ta ciążę porobiłam 11tydz ciąża obumarla 8,5,a staraliśmy się 2lata,cud i po cudzie,zebralalam się w sobie i dołączam do grona was,

ja w tym cyklu tez mam marne szanse bo przytulanki byly tylko 3.10 a tymczasem dwa dni pozniej na monicie mi wyszlo ze owu byla 4-5.10.
7 dni do testowania zostalo. od ktorego tyg jest to zasinienie?
A mi się wydaje że dwa dni przed to dobry termin i ze szansę wcale nie są marne ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Docia1975 też dziś zaczynam przygodę z forum więc jesteśmy w tej samej sytuacji, witaj [emoji2]
Ja co prawda teraz nie mam takich przeżyć, i przykro mi że Ciebie to spotkało, ale trzeba wierzyć że do każdej z nas się los uśmiechnie :)

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry