Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no własnie o te minerały chodzi, jest ich za duzo jak dla takiego małego organizmu.czytałam ze małe dzieci nie mogą pic takiej nie przegotowanej mineralki do roku czasu co najmniej,ja tam Ewce zawsze gotowałam,dopiero tą gerberowska daje jej nie przegotowaną.ma obnizona zawartośc soduhmm, ja nigdy nie gotuję wody mineralneja to trzeba? jak kiedyś gotowałam, to mi sie wytrącały wszystkie minerały i wyglądało to paskudnie, więc jak teraz mieszam Piotrkowi soczki z mineralką to prosto z butelki.
i sie w cale nie dziwie podobno zywiec kupil gdzies ujscie do wod glebinowych na terenie po bylym PGR.....wiadomo co krowy robia i gdzie to trafia
mineralna to my mamy tylko do picia, kranowa idzie na zupy i kaszki, ale jak sie mieszka w zielonej czesci kraju to sie tak ma:-)nasz olsztynski uniwerek badal nasza warminska wode i jest podobno jedna z najlepszych:-)slyszlam za to, ze woda zywiec jest jeszcze gorszej jakosci niz kranowai sie w cale nie dziwie podobno zywiec kupil gdzies ujscie do wod glebinowych na terenie po bylym PGR.....wiadomo co krowy robia i gdzie to trafia
![]()