katharina203
Fanka BB :)
Rybko tez sobie kupię...bo wszystkie mozliwe infekcje mnie lapia...Dokładnie właśnie zaczęłam pisać to samojuz nie musze
także dziewczynki pyłek w ruch i mężusiom tez podajemy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rybko tez sobie kupię...bo wszystkie mozliwe infekcje mnie lapia...Dokładnie właśnie zaczęłam pisać to samojuz nie musze
także dziewczynki pyłek w ruch i mężusiom tez podajemy
![]()
Ja zawsze mam z nią mile wizyty, posmiejemy sięA miła jest ta Obuchowska? Bo słyszałam że trzeba na jej humor trafić? Mam teraz wizytę u niej bo moja na urlopie jest.
Ja naprawde musze odpoczac troche a niestety kalendarz zmusza mnie do ciaglego zagladania na forum
Ja już zamówiłam ja jeszcze nic nie złapałam ale mnie to co roku na święta albo sylwestra zawsze łapie ciężka grypa może dzięki temu w tym roku będzie inaczejRybko tez sobie kupię...bo wszystkie mozliwe infekcje mnie lapia...
Dziekuje kochanaGosiu, jeśli żadna koleżanka nie zgłosiła się do Ciebie na priv, to ja przejmę kalendarz do Twojego powrotu.
Odpoczywaj, kochana i wracaj, gdy będziesz gotowa i pełna sił!
Ściskam mocno!
Odpoczywaj i wracajDziekuje kochana![]()
Wroce ze zdwojona sila mam nadzieje
I tak bede was podczytywac bo to forum uzaleznia![]()
Za wszystkie was laseczki trzymam kciuki za wysokie bety ktore przed wami serduszkowe wizyty i inne wazne wydarzenie :*[emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110]
Rybko a podeslesz linka?Powiem wam że już sobie zamówiłam dla siebie i mezusia bo jego co chwile łapie jakaś infekcja a ja też mogę go spożywać ma też dużo Wit i mikro i makro elementów no i dużo białka tego najlepszego
Hej dziewczyny
Jestem po wizyzcie. Punkcja w poniedzialek, chyba zejde na zawal przez weekend.![]()
Hej dziewczyny
Jestem po wizyzcie. Punkcja w poniedzialek, chyba zejde na zawal przez weekend.![]()