reklama
majka23x
Fanka BB :)
Nie wstawialam, jakos nie moge sie przelamacMajka a czy ty kiedyś wstawialas zdjecie swojego brzuszka? Bo nie pamiętam.... już mi tutaj wstawiajuwielbiam brzuszki ciążowe
![]()
MyDream
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie widać tych 100 cmSame hot Mamuski! [emoji48][emoji48][emoji48][emoji7]
@Gabinia Ty rzeczywiscie im dalej tym zgrabniej wygladasz [emoji7]
To i my sie pochwalimy z okazji rowniutenkich 100cm![]()
Zobacz załącznik 781383
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Jak same hot mamuśki to ja już się na tym wątku nie udzielam, bo do hot nie należę 
Ale kocham swoje dzieci i wszystkie niedoskonałości mojego ciała, bo to pamiątki po najszczęśliwszym okresie
Pamiątki, gdy bylam architektem nowego życia, budowalam w sobie cud i tworzylam go od podstaw by teraz spoglądać na tę idealną buźkę, która niewinnie śpi, oraz tą która macha do mnie drobną rączką z monitora USG 
Myślcie co chcecie, ja jestem dumna ze swoich rozstępów i blizn, bo to tatuaże mojego życia
Jestem tygrysicą która zyskała swoje paski.
Moje ciało nosi ślady ciąży, ślady pamiątki tych szesliwych dni, tygodni i miesięcy od kiedy stałam się prawdziwą mamą
Ale kocham swoje dzieci i wszystkie niedoskonałości mojego ciała, bo to pamiątki po najszczęśliwszym okresie
Myślcie co chcecie, ja jestem dumna ze swoich rozstępów i blizn, bo to tatuaże mojego życia
Moje ciało nosi ślady ciąży, ślady pamiątki tych szesliwych dni, tygodni i miesięcy od kiedy stałam się prawdziwą mamą
majka23x
Ale slicznie to ujelas, az sie wzruszylam i przeczytalam kilka razy..Jak same hot mamuśki to ja już się na tym wątku nie udzielam, bo do hot nie należę
Ale kocham swoje dzieci i wszystkie niedoskonałości mojego ciała, bo to pamiątki po najszczęśliwszym okresiePamiątki, gdy bylam architektem nowego życia, budowalam w sobie cud i tworzylam go od podstaw by teraz spoglądać na tę idealną buźkę, która niewinnie śpi, oraz tą która macha do mnie drobną rączką z monitora USG
Myślcie co chcecie, ja jestem dumna ze swoich rozstępów i blizn, bo to tatuaże mojego życiaJestem tygrysicą która zyskała swoje paski.
Moje ciało nosi ślady ciąży, ślady pamiątki tych szesliwych dni, tygodni i miesięcy od kiedy stałam się prawdziwą mamą![]()
Grun
Błagam!Jak same hot mamuśki to ja już się na tym wątku nie udzielam, bo do hot nie należę
Ale kocham swoje dzieci i wszystkie niedoskonałości mojego ciała, bo to pamiątki po najszczęśliwszym okresiePamiątki, gdy bylam architektem nowego życia, budowalam w sobie cud i tworzylam go od podstaw by teraz spoglądać na tę idealną buźkę, która niewinnie śpi, oraz tą która macha do mnie drobną rączką z monitora USG
Myślcie co chcecie, ja jestem dumna ze swoich rozstępów i blizn, bo to tatuaże mojego życiaJestem tygrysicą która zyskała swoje paski.
Moje ciało nosi ślady ciąży, ślady pamiątki tych szesliwych dni, tygodni i miesięcy od kiedy stałam się prawdziwą mamą![]()
Spisuj swoje przemyślenia...
Piękny prezent dla dziecka na 18stke
Aa gdzie te dwa grubaski? Nie widzę. Może za tą laską się schowały?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kolejna laska.Same hot Mamuski! [emoji48][emoji48][emoji48][emoji7]
@Gabinia Ty rzeczywiscie im dalej tym zgrabniej wygladasz [emoji7]
To i my sie pochwalimy z okazji rowniutenkich 100cm![]()
Zobacz załącznik 781383
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom