reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
nie rob juz tych testowm bo kazdy wyjdzie inaczej i bedziesz sie stresowac :) kiedy idziesz zapisac sie do ginki?
Za dwa tygodnie? Chciałam na nfz, bo żal mi pieniędzy na te zwykłe badania morfologię itd. i chce dostac skierowanie. Zobaczę jakie terminy i nawyżej pójdę prywatnie, prywatnie to jak chodziłam ostatnio to w ten sam dzień jak dzwoniłam mogłam przyjśc.

Za dwa tygodnie? Chciałam na nfz, bo żal mi pieniędzy na te zwykłe badania morfologię itd. i chce dostac skierowanie. Zobaczę jakie terminy i nawyżej pójdę prywatnie, prywatnie to jak chodziłam ostatnio to w ten sam dzień jak dzwoniłam mogłam przyjśc.
ja chodze prywatnie, bo u nas ciezko o fajnego lekarza na nfz, oj leci ta kasa leci, no ale coz :) co do badan to najbardziej ciagnie ten pakiet wszystkich, typu rozyczka, hiv, mnie one okolo 400 zl wyniosly a tak co wizyte jakies badania, u mnie tsh, mocz, morfologia... i kasa leci plus koszt kazdej wizyty 130 zl akurat u mnie ginka kasuje

ja chodze prywatnie, bo u nas ciezko o fajnego lekarza na nfz, oj leci ta kasa leci, no ale coz :) co do badan to najbardziej ciagnie ten pakiet wszystkich, typu rozyczka, hiv, mnie one okolo 400 zl wyniosly a tak co wizyte jakies badania, u mnie tsh, mocz, morfologia... i kasa leci plus koszt kazdej wizyty 130 zl akurat u mnie ginka kasuje
U nas też nie ma nikogo godnego uwagi, jeśli chodzi o NFZ. Mój gin teraz podniósł ceny i 140 za wizytę bierze :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ania, Morela super !! Swietne wiadomosci ;)
Queen, Nimitii jak tam?
Ja wczoraj wyparłam ataka mojego faceta, lłatwo nie było, ale nie poddalam się :p

U mnie @ bedzie w ciagu kilku godzin - najpóźniej w nocy. Także zacznę 28cykl ... tylko tym razem chyba odpuszczę sprawdzanie wszystkiego. Zobaczę jak sie pozbieram psychicznie jak juz @ przyjdzie. No i będę czekać za wynikami nasienia mojego M. Zobaczymy czy w ogole bedzie sens walczyć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie @ bedzie w ciagu kilku godzin - najpóźniej w nocy. Także zacznę 28cykl ... tylko tym razem chyba odpuszczę sprawdzanie wszystkiego. Zobaczę jak sie pozbieram psychicznie jak juz @ przyjdzie. No i będę czekać za wynikami nasienia mojego M. Zobaczymy czy w ogole bedzie sens walczyć.

...a kiedy będą wyniki M??? Ja dzisiaj mam smutny nastrój. Ech. Trzeba się jakoś wziąć w garść.

Queen_b nie poddawaj sie...odpuść ale tak serio jeden cykl to nie dużo żeby dać szanse losowi a i zajęć niedługo nam"przybędzie bo teraz chyba najlepszy moment zeby zapomniec o tych testach eraturach objawach w koncu IDA ŚWIĘTA [emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen_b nie poddawaj sie...odpuść ale tak serio jeden cykl to nie dużo żeby dać szanse losowi a i zajęć niedługo nam"przybędzie bo teraz chyba najlepszy moment zeby zapomniec o tych testach eraturach objawach w koncu IDA ŚWIĘTA [emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja najchętniej już dzisiaj bym postawiła i ubrala choinkę ;)

reklama
Do góry