Koniczyna82
Fanka BB :)
Karol_ka
Ja myślę, że na razie twój wynik nic za bardzo nie wnosi. Poczekaj do czwartku...
Ja myślę, że na razie twój wynik nic za bardzo nie wnosi. Poczekaj do czwartku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czekam... Dam znać w czwartekKarol_ka

Gratulacje Rustynka [emoji177]
Daje znac ze zyje i mam sie dobrze. Ciaza rozwija sie prawidlowo a ja czuje sie super gdyby nie brzuch i zadyszka to nawet bym nie wiedziała ze w ciazy jestem [emoji4] powoli zaczynam czuc ruchy maluszkow a dzisiaj zaopatrzylam sie w dopplera i bede podsluchiwala bicie serduszek. Na koniec jak zawsze życzę wszytskim powodzenia bogatych jajobran, wysokich bet, pieknych widoków na usg i zdrowka dla Was jak i maluchów [emoji177][emoji11][emoji7]a tym co sie nie powiodlo wiary i sily ze i Wam sie uda [emoji173][emoji173][emoji173][emoji123] na koniec wrzucam zdjecie na ktorym jest jeden potwierdzony chlopiec a drugiego dobadamy w przyszłym tyg ale ze ciaza jednojajowa to na bank drugi siusiak bedzie [emoji4] caluje i kolorowych snow zycze [emoji11]Zobacz załącznik 781885
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. Przyznam sie ze od jakiegos czasu Was podgladam... I bardzo wszyskie pomagaciedzis sie dosyc bardzo zestersowalam, tydzien temu robilam pierwsza bete wyszla ponad 450 dzis druga wyszlo ponad 4500 ale przed odebraniem wyniku pphawila mi sie na wkladze plamka krwi i koniec... Czy powinam sie nartwic ? Jutro mM wizyte u lekarza... I cala w stresie :/
Jaka klinikę wybrałaś teraz. ? Możesz podać ten telefon gdzie można sobie pogadać i popytaćJestem zła sama na siebie!!! Jak w takiej renomowanej klinice mogą takich niedopatrzenie się dopuszczać!? Dopiero wczoraj doszłam do wniosku, że oni tam na kasę patrzą a nie na ilość udanych in vitro...jejka noooo nie mogę sobie wybaczyć..
Tez mam taka nadzieje..Plastelinko kropelka krwinie świadczy o niczym złym. Czasem jakieś naczynko pęknie na przekrwionym macicy... Na szczęście usg już za moment, mam nadzieję, że rozwieją się wysokie twoje strachy.