Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz prawo do żaluDzięki, moze prezent na święta będzie,chociaz nie powiem dół jest![]()
W poniedzialekSarat musi być dobrze leż i odpoczywaj,myślami z tobą a kiedy lekarz
Jednak jak narazie okresu nie ma.. Tylko troszke tej krwi ze sluzem i narazie sie uspokoilo. Jeszcze i tak za wczesnie wydaje mi sie.. ZobaczymyMialam krwawienie ale jak mnie badalo 4 lekarzy to kazdy mial inna teorie czy zabieg czy nie.... Wiec zadecydowalam praktycznie sama ze nie chce zabiegu, bo to wiadomo zawsze ryzyko jest.... Zycze Ci zeby @ przybyla jak najpredzej i wszystko dobrze sie ulozylo :-)
Podobno tak, te 24h sa najwazniejszeCześć dziewczyny [emoji3] podczytuje was ale jakoś nie mam weny,nastroju.. Niektóre z was walczą jeszcze o lipiec a ja to juz nawet sierpniówką nie będę.. testy owu wyznaczyły mi owulkę na wczoraj i tak też było bo w pracy czułam kłucie w jajniku.. mam jednak problem bo nie zauważyłam u siebie płodnego śluzu a zawsze miałam go bardzo dużo..
M pomimo dobrego seksu nie dał się zbajerować i niestety nie skończył we mnie eh.. [emoji12] ale jest juz miedzy nami lepiej wiec może w kolejnym cyklu podziałamy od nowa [emoji6]Powiedzcie mi, po owulacji jest tylko 24h na zapłodnienie?
Kochana jescze nic straconego.. Jeszcze jestes przed okresem to moze pojawia sie pozniej dwie kreseczkiW przyszly wtorek. Moze w niedziele bedzie druga. Wiem ze jeszcze za wczesnie na testowanie ale te dni a nawet godziny ciagna sie w nieskonczonosc
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wiem, dół zaraz minie i przyjdzie nadzieja na następny cykl, trochę sobie dziś powyje i będzie dobrze. Trzymam kciuki za nas wszystkieMasz prawo do żalu
Ale musisz wierzyć że jak nie ten cykl to następny albo następny, w końcu przyjdzie ten dzień [emoji106]
Los nam robi prezenty w najmnie oczekiwanym momencie [emoji12]
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."