reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powiem Ci Paraplu,że na szczęście zdrowo do tego podeszłam heh logika zadziałała ;)
Ech życie życie co z tego masz ...
Ja już dwójkę dzieciaczków mam, więc nie płaczę zazbytnio a ja kciuki trzymam za nasze staraczki walczące miesięcami o pierwszego bobaska ;-) ;)

Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

Jesli @ przyjdzie teraz w terminie to testowanko wypadnie mi nia Wigilie. Moze dostane 2 kreski pod choinke? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też kotów ogólnie nie lubię, teraz można powiedzieć, że je toleruje :p A zdecydowałam się na naszego, bo to miała być rasa, która jest przyjacielska, z zachowania bardziej podobna do psa, niż do kota, tylko wyprowadzać na dwór nie trzeba. Ale oczywiście musieliśmy trafić na odstępstwo od reguły...:-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ooo masz ci los :D

My mamy 2 maltusie, jedna suczke z hodowli i druga adoptowana.
Kennel maja caly czas otwarty, to taki ich domek. Kiedy maja ochote na spokoj to tam wchodza i spia.

Ano taka prawda :p one sa chowane jak paczki w masle [emoji23] wczoraj wieczorem z godzine spedzilismy tarzajac sie na podlodze bo piesiuniek chcial sie bawic [emoji23]

Moja na posłaniu zazwyczaj, oczywiscie rozmiar jak dla bernardyna, bo przeciez musi sie rozwalic, każda łapa w inna strone :D U mnie to samo, czasami jak sie zdenerwuje to mowie do niej, ze jak to tak, ze inne psy maja gorzej, ze klatkach siedzą. To sie obraca na grzbiet i miziaj kobieto. Zupelnie jakby rozumiala, haha :D tez, co ja sie wytarzam... ale traktuje to jako trening i przygotowanie do tarzania sie z Dziedzicem :D
U mnie podobnie, jak nie wyjdzie to testowanie przed sama Wigilia :D

My mamy kota, też się nie dokłada, a wredne to takie...w nocy mały bezczel wlazła pod kołdrę i podgryzała mnie w stopy jak jej było niewygodnie...swoją drogą nie rozumiem jak ona tak może spać pod kołdrą bez powietrza...

qdkkx1hpzei65q7s.png
oj koty to sa naprawde dziwne stworzenia uwierz :D mowi to wychowana cale zycie z kotami i psami, naogladalam sie :D pies to Cie jeszcze zrozumie i wykona polecenie, ale kot to wie co do niego mowisz, ale i tak ma to w dupie :D

Ja też kotów ogólnie nie lubię, teraz można powiedzieć, że je toleruje :p A zdecydowałam się na naszego, bo to miała być rasa, która jest przyjacielska, z zachowania bardziej podobna do psa, niż do kota, tylko wyprowadzać na dwór nie trzeba. Ale oczywiście musieliśmy trafić na odstępstwo od reguły...:-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
moja bratowa miala kota rasy rag doll, dala za niego 1500 tys i gnoj drogi w utrzymaniu, tez niby spokojna rasa, ale jej sie menda z prawdziwego zdarzenia trafil....kot pogryzl starsza corke i sie skonczylo...trafil do domu gdzie nie ma dzieci i moze robic co chce i zyje se szczesliwie....

[QUOTE Paraplu, post: 14543819, member: 152208"]Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

Jesli @ przyjdzie teraz w terminie to testowanko wypadnie mi nia Wigilie. Moze dostane 2 kreski pod choinke? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
To który masz dc Paraplu? Mi też jak wszytko pójdzie jak w zegarku to kolejne testowanie w Wigilieee... :p

[QUOTE Paraplu, post: 14543819, member: 152208"]Wychodzi na to, ze ja sie bardziej rozczarowalam Twoim dzisiajszym testem nic Ty sama [emoji23]

To który masz dc Paraplu? Mi też jak wszytko pójdzie jak w zegarku to kolejne testowanie w Wigilieee... :p[/QUOTE]

No taki problem, ze nie wiem ktory to dzien cyklu [emoji23] nie zapisalam sobie w kalendarzu ostatniej malpy i nie pamietam kiedy byla [emoji23] obstawiam, ze w ciagu tygodnia przyjdzie, cycek (jeden! [emoji848]) od kilku dni mnie boli typowo przedokresowo. Czekam na nia jak na zbawienie [emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Do góry