Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małe endometrium duphaston powinien nadbudowac i wtedy jest mocniejsze krwawienieNie zawsze duphaston pomoże. Ja biorę i duphaston i estradiol a miesiączki i tak max 2 dni. Nie wiem od czego to zależy.
![]()
[emoji110] [emoji110] [emoji110] oby pozytywnieTest w torebce nie robiłam jeszcze kiedy testujemy dziewczyny może jutro
Jee ale ci dobrzeWłaśnie czekam na męża o 18 idziemy do kina na pitbula,randka z mężem za 5dni rocznica ślubu
Ja mam cykle krotkie i okres trwa mi tak srednio 3-4 dni.. Te nieraz sie zastanawialam czy powoli juz cos sie zmienia w organizmie ale ja mam dopiero 26lat heheMoj gin nie widzi w tym problemu.. A Amh duze mialam, wiec to nie moze byc menopauza. badalas AMH?
Moj gin nie widzi w tym problemu. Ja najczesciej biore dupka po owu - dla wsparcia ewentualnej ciazy, endo mam nie za cienkie, poziom progesteronu ok, wiec wszystko sie zgadza, a po prostu tak mam - te 2 dni + plamienia.
Megan wyszla mocniejsza z popołudniowego sikaTakze rożnie bywa
Takze ja namiawiam - sikajcie już!!
(ja z tych wariatek niecierpliwych
)
oooo, to ja nie wiedzialam, ze to sa 2 rozne sprawy. To PCO w takim razie jest w ogole problemem?
I co to znaczy ze sa pecherzyki na jajnikach? przeciez zawsze sa tam pecherzyki, bo to maszyny produkujace pecherzyki, tylko pojedynczo sobie z cyklu na cykl dojrzewają...
No ja właśnie biorę juz od roku i duphaston i estradiol a miesiączki jak były 1-2 dni tak są.Też takie miałam odkąd zaczęłam brać estrofen clo i duphaston to zaczęłam mieć krew normalny okres
Ale ja np. endometrium mam bardzo dobre a krwawienia nadal małe. Dlatego napisałam że nie wiem od czego zależy długość i obfitość @.Małe endometrium duphaston powinien nadbudowac i wtedy jest mocniejsze krwawienie