reklama
Mawila
Fanka BB :)
Podsyłam artykuł ale wydaje mi się ze to jeszcze Ty powinnaś mieć to oznaczone.Cześc dziewczyny mam pytanie dzisiaj przyszły wyniki mojego M. i ma antygen HPA1a pozytywny a HPA1b ujemny czy wie któras co to znaczy?
Link do: Konflikt płytkowy
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila
To wszystko chyba zależy jak Tobie wyjdą te wyniki. Z konfliktem plytkowym jest bardzo podobnie jak z konfliktem serologicznym. Może to stwarzać problem ale dopiero przy drugim dziecku i ma wpływ na płód i jego rozwój a nie np. na zagniezdzenie zarodka.Moje wyniki jeszcze nie doszły,ale wolałam się upewnic co to znaczy i czy przez to może nam się nie udawać
Kropelka30
Cześć dziewczyny.
Czy wy tez odchodzilyscie od zmysłów po transferze?
U mnie to czwarty dzień a naprawde tak sie stresuje ze o niczym innym nie myśle:/
U mnie to czwarty dzień a naprawde tak sie stresuje ze o niczym innym nie myśle:/
Mawila
Dopiero co wlazlam na salę taka obsuwa jestHej Mawila jak samopoczucie? Ja po wczorajszym transferze próbuje znaleźć sobie coś co zajmie moje myśli na kolejne dwa tygodnie
Ja dzisiaj dostałam telefon z kliniki, że moje komórki się zaplodniły i jutro jadę na transfer! Jeszcze nie miałam, a już nie myślę o niczym innym! Nie wiem jak zniose te dwa tygodnie.Cześć dziewczyny.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kropelka30
Nie sądziłam ze bedzie aż tak ciezko. Stymulacja nie była taka zła, szybko zareagowałam na leki i moja stymulacja trwała troche ponad 2 tygodnie do punkcji. Punkcją w zeszły piatek, pobrali 5 komórek, dwie sie zapłodnily. W poniedziałek miałam transfer.
Wzięłam wolne w pracy i siedzę w domu, ani na chwile nie przestając o tym myślec.
Czy wiecie moze jakie objawy wskazują na to ze in vitro na pewno sie nie powiodło? Oprócz miesiączki i bety?
Wzięłam wolne w pracy i siedzę w domu, ani na chwile nie przestając o tym myślec.
Czy wiecie moze jakie objawy wskazują na to ze in vitro na pewno sie nie powiodło? Oprócz miesiączki i bety?
Podziel się: