reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Wy już wszystkie tak daleko, ja dzisiaj dopiero 4t3d, chociaż po owulacji to by wychodził jakiś 5t0d... jedyne czego się boję, to że jak będę w pracy to się zacznie coś dziać nie tak... mam pracę stojącą, po 12h, dniówki i nocki, do tego noszenie towaru i w ogóle... no i stres :/ dlatego chcę szybko uciec na L4, bo ciężko by było pracować w takich warunkach, tym bardziej po jednym poronieniu... dzisiaj czeka mnie nocka w pracy i mam nadzieję że chociaż na chwilę uda mi się usiąść...

reklama
Hej dziewczyny :) ja sie ostatnio troche mniej udzielam i teraz mam sporo do nadrabiania ale po prostu fatalnie sie czuje a do tego nie mam czasu na nic a jak mam jakąś wolną godzinke w domu to sie kłade do łóżka i probuje chwile odpocząć :) mam nadzieje że u was jest wszystko dobrze[emoji14]miłego dnia, bo w koncu za oknem ładna pogoda [emoji274]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - u mnie też słonecznie. Ale rano szybki w aucie trzeba było skrobac. Także te 16' to jeszcze nie u Nas (obecnie pokazuje mi 11'). A o krótkim rękawku to ja dopiero powyżej 25' zaczynam myśleć [emoji3].

Hajmal - w temacie luteiny i problemów szyjkowych niestety nie pomogę.

Pati - jeżeli masz prace, w której się dźwiga - to lepiej od razu wziąść L4. Poczekaj z tydzień i idź do gina. Powinno być już co nieco widać - więc będzie podstawa do założenia książeczki ciążowej. Lepiej nie ryzykować [emoji2]

Dobradziewczyno - no brawo dla Twojego faceta [emoji122]. Moj to teraz słodycze SOBIE kupuje [emoji3], i jakiez było jego sobotnie zdziwienie gdy poprosiłam go o podanie ptasiego mleczka, które twardo obejmował przed tv [emoji23][emoji23][emoji23]. W 1 ciąży nawet patrzeć na opakowanie nie mogłam, a tu..suprise [emoji3]

Maziajka, hajmal - no to ja podobnie robię kopytka. Choc u mnie proporcje są zawsze na "oko" (więc pewnie tutaj jest ten błąd - aczkolwiek zasadę 3/4 znam). Tamte kluski były malutkie, z oczkiem w środku, i nie do podrobienia. Robiły je wówczas wszystkie kobietki w domu - łącznie ze mną 5. I mówię Wam... Ten smak był doprawione... chyba atmosferą. Nigdzie więcej mi tak nie smakowały.
Ale Waszą recepture również przetestuje [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Aga, właśnie dlatego idę najszybciej jak się da do gina, bo nie chce ryzykować. Ostatnio straszna atmosfera u mnie w pracy pracuje, straszna presja i ogromny stres i wysiłek, szczególnie na nockach, gdzie musimy sprzątać stacje. A ja jedyne o czym myślę ostatnio na nockach to o tym, żeby spać gdziekolwiek się tylko da...

Hajmal jak ja lubie takie gadki starych bab...serio niekrorzy to sie powinni w jezyk ugryz za nim cos powiedza.Do czwartku juz niedlugo ale Tobie mega pewnie.sie dluzy.

Ja dzis gorszy dzien cos czuje ta noc dala mi w kosc..

010igov3fkey3mez.png

Cześć Kochane :happy: co bólów piersi to ja wcześniej nie miałam ich ani teraz natomiast kręgosłup :errr: o mamo masakra.
Dziś utoczylam krwi na betę więc czekam sobie grzecznie :-p

Dobradziewczyno - no brawo dla Twojego faceta [emoji122]. Moj to teraz słodycze SOBIE kupuje [emoji3], i jakiez było jego sobotnie zdziwienie gdy poprosiłam go o podanie ptasiego mleczka, które twardo obejmował przed tv [emoji23][emoji23][emoji23]. W 1 ciąży nawet patrzeć na opakowanie nie mogłam, a tu..suprise [emoji3]

Już sobie wyobrażam minę Twojego faceta, moje zdziwienie było pewnie podobnie jak zobaczyłam nutelle [emoji23][emoji23]

Lece szykować się na wizytę :)

reklama
Hajmal - no właśnie wertowalam o co chodziło Maziajce z tymi starymi babami [emoji14].
Czym Ty sie przyjmujesz? wywalaj żale kiedy tylko chcesz - bo kto bardziej Cie zrozumie jak nie My [emoji6]

Dobradziewczyno - powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110].
Ja dopiero wieczorem będę wiedziała coś więcej.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry