Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Toteczka i nas niestety kolki były tak dramatyczne ze dwa razy dałam mu paracetamol w czopku bo już nic nic kompletnie nie pomagalo a on się zanosil. Serce myślałam że mi pęknie [emoji22] viburcol kupiłam ale jeszcze nie używałam oby się już nie przydał.Aga zapomniałam napisć, że u nas na kolki pomaga viburcol, paracetamol i dzwięk suszarki.
I nas najbardziej marudny był na przełomie 3-4 mc i nas to był czas największych kolek gdzie niby po 3 mc miały ustąpićWitam
nie było mnie kilka dni ale czasu na nic nie miałam
niuńka była strasznie marudna wieczory były straszne nic nie pomagało nawet noszenie ale jak wiecie zmieniłam dietę i zaczęłam na nowo jeść jogurty (bieluch , serek wiejski) i okazało się że moja dzidzia tego nie toleruje odstawiłam i mała zasypia od 4 nocy sama tylko przytulona do mnie na łóżku i budzi się dwa razy ok 2,3 i później 6,7 a wczoraj to nawet tej pobudki ok 3 by nie miała tylko ja się przestraszyłam i zaglądnęłam dołóżeczka czy wszystko ok z nią
nawet już mniej mleka modyfikowanego je tylko cycusia wczoraj tylko jedna butelka mm była
mam nadzieję ze tak już zostanie
a i dzisiaj kończymy 5msc
Oj i nas też pięknie i cieplutko az chce się działać i długo spacerować wczoraj wróciliśmy tuż przed 16 tylko dlatego że już ciemno się robiło ...a nie lubię po wsi chodzić sama z dziećmi po ciemku bo dużo psów biega...Hejka:-) u nas chyba skok objawia się większą potrzeba snu, dziś budziła się ok 1,5 zjadla i spała dalej, wstalysmy ok 8 teraz idziemy na spacer bo mega ciepło 17stopni:-)
Tez zamówiłam takie litery dekory nad łóżeczko, czekam aż mi przyjdą i będę urządzać małej pokoj:-)
Zrobiłam też super obraz ze zdjęcia małej, tzn wysłałam zdjęcie i mi wydrukowal w formie obrazu i powiesiłam w sypialni :-)
![]()
My sie przygotowaliśmy na zimę a tu prawie jesień [emoji3] nic - piękna pogoda, trzeba korzystać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny z innej beczki. Od 2 miesięcy nie karmie piersią a od dwóch czy nawet 3 tygodni mam plamienia takie brązowei codziennie bez przerwy.. Czy któraś z was tak ma, miała?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak w ogóle wasze wozkowe wybory? Ja jestem bardzo zadowolona. Prawdziwa terenówka, dobrze tylko, że nie muszę go po schodach dźwigać
Dziewczyny a więc tak. Wysiedzialam sie u lekarza ponad godzinę. Lekarka powiedziała żeby nie zmieniać mleka bo mała już nie chcę tamtego (próbowałam bo mialam jeszcze pół puszki Nutramigenu) bo to jest słodsze wiec pies mydło zjadł[emoji58] kazała wprowadzać zupki - warzywa bo one mają dużo błonnika. Soczki a potem owoce i to w miarę szybko. Mamy syrop lactulosum na zaparcia ale jego kupiłam w niedzielę i dałam małej i na drugi dzień była kupka jego też mam podawać. W nocy strasznie ulewala w sumie wymiotowala musialam ja przebierać a zaraz idzie do kąpania bo cała sie lepi. Muszę podać zagęstnik do mleka bo do tamtego mleka dawałam i było ok. Teraz ani kaszki nie dawałam ani zagęstnika bo przeczuwałam że będą zaparcia ale niestety muszę podać. Eh tyle nerwów człowiek ma przez to wszystko że aż się odniechciewa wszystkiego.
Witajcie.
U nas ciężka nocka, synuś dużo się wiercił, aż o trzeciej wstałam, a on leży w poprzek łóżeczka. szok! Ma katarek, a zostaje dzisiaj z babcią i bardzo się boję. Opowiem wszystko po powrocie...