reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiesz co, jeśli będę miała cykl 31dni to za tydzień w środę @ i będzie ze 2 tyg przed @ byla owulacja. Normalne cykle ( zanim zaczęłam się starać od wrzesnia) miałam 29 dni. Wiec wyliczam owu w przybliżeniu. A dużo było Przytulanek w tym cyklu i swieca to zobaczymy. :)

Też się nie nastawiam jeśli chodzi o jajniki :D bo to mendy zdradliwe, wiec czekam cierpliwie :) w sobote chce zatestowac.
No ja też mam te cykle różne, 28-31, dlatego w 100% nie wiem jak będzie. @ ma być 1.12, liczy cykl 29 dni i od owulki 14 dni. U mnie bardziej owocny niż ostatnio, jak te małe robaczki przetrwały dwa dni to coś może wyjść, bo przytulanki były w: 6, 7, 9, 10, 13, 16, 18, 20dc, te ostatnie to raczej mało ważne :D owu w 15, a te wytłuszczone to dni płodne :D
Zapoznałam Cię z moim całym życiorysem :)
Ja raczej nie będę testować chyba, że będzie się coś działo.

No ja też mam te cykle różne, 28-31, dlatego w 100% nie wiem jak będzie. @ ma być 1.12, liczy cykl 29 dni i od owulki 14 dni. U mnie bardziej owocny niż ostatnio, jak te małe robaczki przetrwały dwa dni to coś może wyjść, bo przytulanki były w: 6, 7, 9, 10, 13, 16, 18, 20dc, te ostatnie to raczej mało ważne :D owu w 15, a te wytłuszczone to dni płodne :D
Zapoznałam Cię z moim całym życiorysem :)
Ja raczej nie będę testować chyba, że będzie się coś działo.

Hehe :) no to pięknie dzialaliscie. My 9, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 20 dc. :D wiec bardzo podobnie :) hehe. Śmiać mi się chciało jak świece robiłam i kołdra pod tyłek :D

Kotek przykro mi że ciebie to spotkało.

Ależ macie piękne piesły dziewczęta aż zazdroszczę ja jestem mega psiara. Ale mąż uczulony i niestety nie mogę mieć nawet muchy ;)

Co u was kiedy któraś testuje ?starałam się nadrobić ale już mi się pomieszało która i co kiedy ma [emoji23]
Queen foch ! Foch z przytupem kara musi być ;)

Bertha Spark (Docia widziałam @przyszla szkoda :() Bulbasek co u was.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimi 6dc zaczynamy działać tylko się cieszyć,a u ciebie jak tam

Spark ciężki okres w pracy. Niestety grudzień w mojej branży to tragedia. A tak to normalnie. Leki już odstawiłam oprócz metforminy i widzę różnice. Pojawił się na pewno śluz czego nie miałam wcześniej a tak to już nawet jajników nie czuje. Także ja jestem wyautowana z gry ;)
Kiedy masz dostać @?

Ta metfamina co daje

reklama
Stagnacja Dociu stagnacja ;) my nic w tym temacie nie robimy ;) przypuszczam tylko że teraz pewnie gdzieś owu powinnam mieć ale ani nie liczę ani nie patrzę taka o olewka tematu. Na razie niestety stresy w pracy taki okres.
Powodzenia w staraniach :*

Do góry