Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi bardzoKochane dziekuje za kciuki. Niestety dobrych wiesci nie ma. Dzidziuli nie bedzieZamiast rosnac, to sie zmniejszylo, krwawie jak na okres i brzuch mnie boli
![]()
Jeszcze musisz mieć nadzieję, że to porostu młodsza ciąża! Nie załamuj się tylko idź za tydzień znowu!Dziewczyny u mnie tez nie za dobre wiesci, co prawda jest serduszko, ale ciaza jest duuzo mniejsza, o ponad tydzienzarodek ma tylko 2 mm a na tym etapie powinien miec co najmniej 5 mm. Puls 122. Lekarz mowi, ze slabo bylo widac i mogl to byc blad pomiaru, ale ja juz wiem, ze nic z tego nie bedzie ;( jestem załamana, moze za tydzien wybiore sie na usg do kogos innego
![]()
Na pewno będzie wszystko dobrze.Dzięki dziewczyny, napewno pojde gdzies indziej, bo usg trwało moze z 3 min, cała wizyta 10 min :/ nie mam zaufania juz do tego lekarza. Zakupiłam tez acard, bo po poronieniach i przy gestozie jest zalecany.
Moja wizyta trwała całą godzinę. Mój mąż już się zaczął martwićDzięki dziewczyny, napewno pojde gdzies indziej, bo usg trwało moze z 3 min, cała wizyta 10 min :/ nie mam zaufania juz do tego lekarza. Zakupiłam tez acard, bo po poronieniach i przy gestozie jest zalecany.