reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Cytry, mogę sobie wyobrazić. Kciuki zaciśnięte i czekamy na wynik!

A robiłaś już sikańca?
Nie bo to 11 dzień po IUI i sikaniec jeszcze nic by nie wykazał. Wiem, że to wcześnie. Ale lekarka wyznaczyła ten termin na betę, a ja posłuchałam.

Zobaczymy.

:errr::errr::errr:

Bertha super! W takich warunkach kropek musi sobie wyscielic domek na nastepne 9mscy :) Powodzenia jutro!

Cytry kciuki mocno zacisniete! Musi sie udac! [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Cytry wielkiej bety. 11 dni powinno coś już drgnąć, ale nie zapominajmy, że implantacja może być bardzo późno też. A sikańce to strata czasu i pieniędzy. Nawet najczulsze jak traficie na skok hormonalny to i po 20 potrafi wyjść negatywnie.

vadera, wiadomo, ale próbować można. Ja nic nie biorę na drugą fazę, także będę robiła tylko sikańce, a beta z krwi najwyżej po terminie okresu.

reklama
Cytry! i jak wynik bety??

Dziewczyny, a ja zaczynam standardowy stres - czy nie za pozno IUI, czy pecherzyk nie peknie zawczasu....?
Jak mialyscie wy? ja mialam podany pregnyl przy pecherzyku ok 20mm i po ok 35h bede miala IUI. A jak to wygladalo u was i komu zdarzylo sie ze okazalo sie ze pecherzyk po tym czasie juz byl pekniety?

Do góry