Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hejka! Byłam na zakupach i robię z synkiem obiad on uwielbia pomagać w kuchni. Słuchajcie od wczoraj przy chodzeniu boli mnie jakby kość łonowa, też tak macie?
To ja juz mam spokój. Moje dziecko chciało konkretne zabawki i napisala juz list do mikolaja z trzema prezentami wiec łatwo bylo. Prezent do rodzicow fabryka 3D prezent do tesciow kot interaktywny bootsie. Teraz reklamuja tego kota ;/ troszke drogi nom ale ... I do nas pod choinke zeby miała betty spaghetti czy jakoś tak.. Moje dziecko czerpie inspiracje z reklam haha
![]()
Pewnie ja chodzę do Centrum Mama i Ja na Rajskiej dr.Fuchs czasami można mieć wrażenie że jest trochę szorstki ale wartoA mozna wiedziec jak ten lekarz sie nazywa?
![]()
Saulen chyba 1 ma z tego co pamiętam...Ale na produkowałyście... 12 stron nadrabiałam.
Byłam u dentysty... nie bolało ale jestem zła bo o zęby bardzo dbam i na kontroli byłam w czerwcu i wszystko super było, a dzisiaj mi stomatolog mówi że 3 zęby do robienia... chyba te moje słodycze [emoji23]
Jutro genetyczne boje się...
Saulen - a ty jak tam stresujesz się? z tego co pamiętam ty po 17 tak ?
![]()
Tak, ale my do tego samego lekarza dzień po dniu. O to mi chodziłoSaulen chyba 1 ma z tego co pamiętam...