Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Truskawka teraz juz musi byc dobrze [emoji5]dorcia biore luteinusa tylko, w poprzedniej ciazy apteka leków w domu i nic to nie pomogło w sumie. Tez juz mam nadzieje, ze swoje przeszłam i bedzie ok
Katanka grudek chyba nie ma (przynajmniej nie wiemy o tym), ale mała liczba i duzo nieprawidłowych. Androlog nawet raka jadra podejrzewał, ale wyniki z krwi wykluczyły. Jest to podobno u nas wyleczalne, tylko moj musiał by miec laparoskopie a powiedział, ze nie pojdzie na zadna operacje i koniec tematu :/ dorosły jest, wiec ja go zmusic nie moge. A u was są tez jakies problemy z nasieniem?
Ja pierdziele... Pociesze Cie - ja też nie robiłam hcg. Zrobiłam 2 testy (w tym 1 wykonany w przeddzień miesiączki, która już sie nie pojawiła - więc na tym teście nic jeszcze nie było, a drugi test już był z II), odczekalam pełne 2 tyg i dopiero pojawiłam się u lekarza.lekarka mówi że ebdometrium ciążowe a drugi lekarz mówi że 2 kreski na tescie to nie ciaza. ze ciężarnym może wyjść 1 kreska więc 2 u mnie to nie ciąża i że czemu hcg nie robiłam. ..