Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę dziś do internisty to się podpytam. wstyd mi za siebie, że tak przeżywamHaha
Nie wiem kiedy mialas owu. Jak jest to 10dpo to jeszcze malo miarodajny wynik. Testy czesto nie pokazuja ciazy w terminie @ a co dopiero wczesniej.
Bete zrob
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co do owu to ja też nie wiemHaha
Nie wiem kiedy mialas owu. Jak jest to 10dpo to jeszcze malo miarodajny wynik. Testy czesto nie pokazuja ciazy w terminie @ a co dopiero wczesniej.
Bete zrob
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idę dziś do internisty to się podpytam. wstyd mi za siebie, że tak przeżywama już tym bardziej nie pójdę do lab na betę bo spłonę
![]()
![]()
Nooo [emoji3] już się zapowiefzialam mężowi w łóżku na dzisiajTo My łeb w łeb idziemy [emoji1] [emoji1]
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
My znów podobnie, ja 9 dcWitam
u mnie 8 dc
temp na razie idzie w dół wiec tak jak zwykle. Dziś też musze mężusia zaciągnąć![]()
Nooo [emoji3] już się zapowiefzialam mężowi w łóżku na dzisiaj
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
zakonczyli poszukiwania, policja zamknela spraweKacha mój ma niecałe 4 lata też ich nie umie ssać tylko gryzie ale działają
Bulbasek brawo dla męża
Lux co tym dzieciątkiem co się zgubiło ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom