Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A macie/ miałyscie takie uczucie pełnosci w żoładku... zjem np bana i czuje jakbym miała peknąć z przejedzenia...![]()
Dokładnie [emoji4]. Ja też z 2009 [emoji6]Pierwsza zamknięta grupa powstała po 4 miesiącach od jej założenia (akurat ja wtedy byłam nowa, więc się nie zalapalam, zresztą po mnie też sporo mam doszło). Kolejna grupa zamknięta została utworzona tuż po narodzinach naszych maluszków.Zdecydowanie mądrze napisaneJa bylam także na mamusiach 2009 i było naprawdę świetnie- organizowane były spotkania mam( w najbardziej dla wszystkich dogodnym miejscu w kraju) i ogólnie z kilkoma mamami mam nadal kontakt - całkiem fajny
Jednak fakt- przejście na fejsa to już w ogóle po narodzinach dzieci- i to sporo po
Z resztą to forum publiczne- przecież możemy sobie i tutaj stworzyć grupę zamkniętą - jeśli boimy się podczytywania przez kogokolwiek- jednak i na taką grupę zamkniętą jeszcze odrobinę za wcześnie![]()