reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny Czarna i ja nie umię dostać się na twój blog tyle że wydawało mi się do tej pory że to moja wina.
Właśnie pokłóciłam się ze swoim mężem Przyszedł i beszczelnie wyłączył mi laptopa bo stwierdził że późna godzina i trzeba iść spać:szok::wściekła/y: No nie jak on takich odruchów nabierze to ja chyba będę musiała się rozwieść:wściekła/y:
żegnam się z wami do jutra

reklama
Witam nocną porą :tak:
My byliśmy dziś u mojej kuzynki, potem u moich rodziców i dzionek jakoś przyjemnie upłynął :happy: A teraz weszłam zobaczyć co naklikałyście przez cały dzionek :tak:

Jusia22 super foteczki. Julka fajniutka :tak:

Ewcia gratuluję zdobycia pracy :tak:

Czarna ja też nie mogę się dostać na Twojego bloga :-(

Iwonka brawa dla Vanesski :tak:

Dorka witaj! Pisz jak najczęściej :tak:

SAWA A GDZIE TY MIESZKASZ
ja w Radomiu mieszkam. Mam nadzieję, że już niedługo :tak:

Zmykam dziewczynki do wyreczka.

Spokojnej nocki życzę! Dobranoc!

Witam z rana.Witam nową mamusię bo chyba tego jeszcze nie zrobiłam.
Z tą poprawą pogody to wątpie,dziś zobaczyłam szczyty alp lekko ośnieżone brrrrrrrrr zimno.

dla Krzyska, męża anib,
najserdeczniejsze
zyczonka urodzinowe
geburtstag08ir5.gif

reklama
Do góry